Alma Beşiktaş’ın ahını! Douglas tutuklandı

Beşiktaş’ın ve Sivasspor’un eski futbolcusu Douglas, ülkesi Brezilya’da silah ile ateş ettiğini itiraf ettikten sonra tutuklandı.

Spor 26 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Eski Beşiktaşlı ve Sivassporlu Douglas tutuklandı.

Beşiktaş’ın Sivasspor’dan transfer ettiği Douglas transferde en büyük hayal kırıklığı yaratan isimlerden biri oldu. Sergen Yalçın tarafından 2020-21 sezonunda kadro dışı bırakılan Brezilyalı futbolcu Fulya’da antrenman yaparak sezonu tamamlamış başka takımlara gitmeyi reddetmişti. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin o dönem birçok kez sitem ettiği oyuncu, sözleşmesinin bitmesinin ardından futbolu bıraktı ve ülkesi Brezilya’ya gitti.

Brezilya’da bir yat limanında silah ateşlenmesi olayını araştıran polisler, güvenlik kamerası kayıtları doğrultusunda Douglas’ın kimliğini tespit etti. Brezilyalı futbolcu, suçunu itiraf etti ve annesi adına kayıtlı tabancayı ormanlık alana sakladığını açıkladı. Douglas, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Beşiktaş'tan UEFA'ya giden ilk mektupta 'tescil' yok! Kutlama çelişkisiBeşiktaş’tan UEFA’ya giden ilk mektupta ‘tescil’ yok! Kutlama çelişkisi

Douglas, 2014’te Barcelona’ya transfer olmuş ancak bekleneni veremedikten sonra 2018’de Sivasspor’a transfer olmuştu. Burada bir sezon geçiren oyuncu 2019-20 sezonu başında Beşiktaş’a geldi. Douglas Beşiktaş formasıyla yalnızca 7 maçta forma giydi.

Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu ameliyat olduBeşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu ameliyat oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.