Eski Fenerbahçeli Rebrov, Ukrayna’nın başına geçti

Ukrayna Futbol Federasyonu, Milli Takımın başına Sergiy Rebrov’un getirildiğini açıkladı. Eski Fenerbahçeli hocanın ismi daha önce sarı-lacivertlilerle de anılmıştı.

Spor 8 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Rebrov, ülkesinin Milli Takımında

Ukrayna’da Milli Takım Sergiy Rebrov’a emanet. Kulüp olarak Dinamo Kiev başta olmak üzere Ukrayna futbolunun önde gelen futbol insanlarından Sergiy Rebrov, ülkesi milli takımının başına geçti. Rebrov’un sözleşmesinin 2026 yılına kadar olduğu duyuruldu.

Rebrov, son olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde El Ain takımını çalıştırmıştı. Daha önce Ferencvaros, Dinamo Kiev ve El Ahli gibi takımları çalıştıran Rebrov, 2 Ukrayna Ligi, 2 Ukrayna Kupası, 1 Ukrayna Süper Kupası, 3 Macaristan Ligi, 1 BAE Ligi ve 1 BAE Lig Kupası zaferleri yaşadı.

Şahin Gözü Süper Lig'de... İşte yarı otomatik ofsayt sisteminin ayrıntılarıŞahin Gözü Süper Lig’de… İşte yarı otomatik ofsayt sisteminin ayrıntıları

Fenerbahçe ile anılmıştı

Rebrov, 2021’de Fenerbahçe’nin teknik direktör arayışı olduğu dönemde sarı-lacivertlilerle anıldı. Futbolculuk döneminde 2003-04 sezonunda Türkiye Ligi şampiyonluğu sevinci yaşayan Ukraynalı, 1.5 sene İstanbul ekibinde forma giymişti.

Evleniyor muyuz gençler! Fenerbahçe iletişimi böyle yoğurt yiyorEvleniyor muyuz gençler! Fenerbahçe iletişimi böyle yoğurt yiyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.