Eski sevgilisine şiddet iddiası: Antony milli takımdan çıkarıldı

Hakkında eski sevgilisine şiddet uyguladığıyla alakalı iddialar olan Manchester United’ın Brezilyalı futbolcusu Antony, haberler üzerine Brezilya Milli Takımı’nda çıkarıldı.

Spor 5 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Antony hakkında suçlamalarda bulunan bir kişi şikayetini geri çekti.

Antony, Manchester United’ın sağ kanat için 2022-23 sezonu başında 95 milyon euro yatırım yaptığı bir oyuncuydu. İlk sezonunda bekleneni veremeyen ikinci sezonuna da randımanlı başlayamayan oyuncunun başı bambaşka bir dertle belada olabilir.

DJ Gabriela Cavallin, dün Brezilya kaynaklı web sitesi UOL’de yayınlanan röportajında Antony’nin kendisine Haziran 2022 ile Mayıs 2023 tarihleri arasında çeşitli sebeplerle saldırdığını söyledi. Cavallin, Antony’nin kendisine bardak fırlattığını, kendini savunmaya çalıştığı sırada da parmağını kemiğine kadar kestiğini belirtti. Cavallin, Haziran 2023’te Antony hakkında Sao Paulo’da şikayette bulundu. UOL’deki habere göre oyuncu hakkında Manchester Polisi’ne şikayette bulunuldu. Antony geçtiğimiz haziran ayında kendisine yöneltilen suçlamaları reddeden bir açıklama yapmıştı.

Onana Kamerun'la barıştı, Altay'a gün doğduOnana Kamerun’la barıştı, Altay’a gün doğdu

Oyuncuya bir darbe de Brezilya Futbol Federasyonu’ndan geldi. 2026 Dünya Kupası elemeleri kapsamında Bolivya ve Peru ile oynanacak maçların aday kadrosuna çağrılan Antony, söz konusu kadrodan çıkarıldı ve yerine Arsenal’dan Gabriel Jesus dahil edildi.

Arsenal, Altay Bayındır'ı uzatmada yıktıArsenal, Altay Bayındır’ı uzatmada yıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.