Açıkladı: Fenerbahçe’nin gündemindeki Ryan Kent Rangers’tan ayrılıyor

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Rangers’ın kanat oyuncusu Ryan Kent kulübüyle yol ayrımında. Son olarak Kent’in eski antrenörü Lee Johnson da oyuncunun ayrılığını duyurdu ve bunun kulüp adına büyük kayıp olacağından bahsetti.

Spor 22 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Kent'in ayrılığını eski teknik direktörü duyurdu.

Sezon sonu yaklaşırken yeni sezonla alakalı söylentiler dillendirilmeye başlandı. Bu söylentilerden Fenerbahçe’yle ilgili olarak ön göze çarpanı Ryan Kent ismi oldu. Rangers’la sözleşmesi sona erecek oyuncunun Fenerbahçe’ye yakın olduğu iddia ediliyordu.

Kent’in Bristol City döneminde antrenörü Johnson, söz konusu ayrılığın Rangers açısından kayıp olacağını belirtti. An itibarıyla İskoçya Ligi ekiplerinden Hibernian’ı çalıştıran Johnson, “Onu Bristol City’ye götürdüğümde kendisi adına ideal şartlar oluşmamıştı. Sakatlık problemi vardı ve o zamandan bu yana 150 maça çıkan Ryan Kent olmamıştı henüz. Ancak tüm eski oyuncularımda olduğu gibi her zaman ona göz kulak oldum ve şu anda geldiği noktadan çok memnunum. Performansıyla gurur duyuyorum. Yaz aylarında Rangers’tan ayrılacak gibi görünüyor. Ne yaparsa yapsın bence gerçekten iyi iş çıkaracak” dedi.

Fenerbahçe, derbide Galatasaray'ı tatile gönderdiFenerbahçe, derbide Galatasaray’ı tatile gönderdi

Kent, Eylül 2019’da Liverpool’dan Rangers’a 7.2 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. 26 yaşındaki oyuncu 4 sezonluk süreçte 218 maça çıktı ve 33 gol, 57 asistlik performans sergiledi.

Pelkas'a Fenerbahçe yollarıPelkas’a Fenerbahçe yolları

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.