Fenerbahçe – Monaco maçına o damga vurdu: Ayça Torunoğlu

Fenerbahçe ile Monaco arasında Euroleague Final Four için oynanacak maç öncesi gerçekleşen gösteri konuşulmaya devam ediyor. Keman sanatçısı Ayça Torunoğlu'nun 'Son Mohikan' performansı Euroleague resmi hesabından da yayınlandı.

Kültür Sanat 3 Mayıs 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Ayça Torunoğlu'nun performansı Euroleague resmi hesabından da paylaşıldı.

Futbolun kavgalı, gürültülü ve hatta kavgalı iklimine karşı basketbolun barışçıl ortamı önceki gece yüzünü bir kez daha gösterdi. Basketbolun en prestijli organizasyonu Euroleague’de Final Four için mücadele eden Fenerbahçe, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda önceki gece Monaco’yu ağırladı. İşin buraya kadarki kısmı bir spor hadisesi olsa da öncesinde yaşananlar etkileyici ve bir o kadar da örnek teşkil etmesi gereken nitelikteydi.

Tribünler Ayça Torunoğlu’na eşlik etti

Stadyum ve salonlarda görmeye alışkın olduğumuz renkli pankartlar Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda da kendisini gösterirken sporseverler esas sürprizden habersizdi. Işıklar tamamen karardı ve sahnede kemanın o muhteşem sesi duyuldu. ‘Son Mohikan’ filminin unutulmaz müziğinin ilk notaları duyulduğu anda salonda büyük bir coşku yükseldi. Bu unutulmaz şarkıyı seslendiren ise Ayça Torunoğlu’ydu.

Verdiği konserlerin yanı sıra sosyal medyada paylaştığı performans videolarıyla da tanınan Ayça Torunoğlu’nun ‘Son Mohikan’ resitaline salonu dolduran 13 bin sporsever telefonlarının ışıklarıyla eşlik etti. Hâl böyle olunca da bu etkileyici ambiyansın görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayıldı. X’te yüzlerce kez paylaşılan videoya Euroleague’in resmi hesabı da kayıtsız kalmadı.

Tribünlerdeki koreografiyle zenginleşen performans sonrası Ayça Torunoğlu, seyircilerde büyük alkış aldı. Bu gösteri hem Fenerbahçe hem de seyirciyi maça ısındırmaya bir hayli yetti. Bundan sonra da Torunoğlu’nu spor salonlarında görür müyüz bilinmez ama konserlerinin özellikle basketbol izleyicileri tarafından bundan sonra daha bir dikkatle takip edileceğini söyleyebiliriz.

 

Tarık hayatı boyunca bu anı bekledi, gerekeni yaptıTarık hayatı boyunca bu anı bekledi, gerekeni yaptı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.