Sürücü terörüne uğrayan Erdem Can’a koçlardan destek

EuroCup finali için İspanya deplasmanına giden ve maç sabahı yaşadıkları gündemi tüm gün boyunca meşgul eden Türk Telekom ve koç Erdem Can’a EuroLeague Koçlar Birliği’nden destek geldi.

Spor 5 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
EuroLeague'in koçları Erdem Can'ın arkasında!

EuroCup finalinde Gran Canaria ile karşılaşmak üzere Kanarya Adaları’nda olan Türk Telekom maç gününde şoför faciası yaşandı. Takımı taşıyan otobüs şoförü önce müziğin sesini kısmadı ardından koç Erdem Can sesi kısmak için ayağa kalktığında ani fren yaparak koçun boynunu incitmesine neden oldu.

Real Madrid, Partizan cehenneminden çıktıReal Madrid, Partizan cehenneminden çıktı

Fenerbahçe koçu Dimitris Itoudis’in başkanlığını yaptığı EuroLeague Koçlar Birliği, Türk Telekom koçu Erdem Can için destek mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda malum otobüste yaşananlar ve şoförün yaptıkları anlatılırken, Erdem Can’ın çarptığı ön camın kırıldığı belirtildi. Sezonun en önemli maçından önce her dakikanın değerli olduğu belirtilen açıklamada şoförün 10 dakikalık yolu uzattığı da aktarıldı.

Türk Telekom, malum olayların akşamında Gran Canaria deplasmanında 22 sayı geri düşmesine rağmen geri dönüş yaptı. Ancak tartışmalı hakem kararlarıyla biten maçı 71-67 kazanan ev sahibi ekip EuroCup’ta kupayı kazandı.

Galatasaray, Efes, Fenerbahçe! Sloukas yine yaptı yapacağını...Galatasaray, Efes, Fenerbahçe! Sloukas yine yaptı yapacağını…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.