EuroLeague menajerleri oyladı: İlk yarının en değerlisi Campazzo

EuroLeague'de ilk 17 hafta sonrası yapılan menajer anketi açıklandı. Takımların genel menajerlerinin katıldığı ankette en değerli oyuncu Facundo Campazzo oldu.

Spor 10 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
EuroLeague'de menajerler ilk yarının en iyilerini seçtiler.

EuroLeague’de her sene yapılan sezon ortası genel menajer anketinin sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre ligde yer alan 18 takımın genel menajerlerinden yüzde 55.6’sı Facundo Campazzo’yu ligin en değerli oyuncusu ödülüne layık gördü. Yüzde 22.2 Mike James cevabını verdi.

Menajerlere göre sezonun koçu yüzde 33.3’le Zeljko Obradovic. Virtus Bologna’nın başındaki Lucca Banchi ve Real Madrid’in koçu Chus Mateo yüzde 27.8 oranında oy aldılar.

Final dörtlüsünde Türk takımı yok

Dörtlü finalde hangi takımların yer alacağıyla alakalı gelen soruya menajerlerin yüzde 88.9’u Real Madrid yanıtını verdi. 3’te 2’lik kısım Monaco’nun Dörtlü Final’de yer alacağını düşünüyor. Yine 3’te 2’lik kısım Barcelona’yı son dört takım arasına yazarken yüzde 44.4’lük kısım Partizan’ın Dörtlü Final göreceğine inanıyor.

En iyi takım lideri sorusuna gelen yanıtlardan yüzde 22.2’si Campazzo, yüzde 16.7’si Sergio Llull. Ligin en iyi pasörüyse yüzde 61.1 oranla yine Campazzo olurken ikinci Kızılyıldız’ın Sırp oyuncusu Milos Teodosic yüzde 27.8 oranla yer aldı.

Menajerlere göre şu ana kadar sezonun savunmacısı yüzde 33.3 oranında Walter Tavares. Yükselen yıldız ise Alba Berlin’den Gabriele Procida. Menajerler şu an transfer yapmak isteseler kadrolarına hangi oyuncuyu katacakları sorusuna yüzde 38.9 oranında Walter Tavares yanıtını verirken yüzde 16.7 oranında Campazzo yanıtını verdiler. Sezonun sürpriz takımıysa ilk kısmı Madrid ardından ikinci sırada geçen Virtus Bologna seçildi.

Fenerbahçe zorlandı, yıkılmadıFenerbahçe zorlandı, yıkılmadı

En güvenilir Mike James

Karşısında oynaması en zor takım sorusuna yüzde 38.9 oranında Real Madrid yanıtı gelirken yüzde 33.3 oranında Partizan yanıtı çıktı. En iyi şutörler yüzde 27.8 oranla Marce Belinelli ve Markus Howard oldular.

En iyi çıkış yapan oyuncular Chima Moneke ve Tornike Shengelia seçildi. İzlemesi en keyifli takım yüzde 61.1 oranla Madrid oldu. Son dakikalarda en güvenilir oyuncularsa yüzde 44.4 Mike James, yüzde 27.8 Sergio Llull.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.