Fatih Terim’li Panathinaikos’un bileği bükülmüyor

Spor 22 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Pana 2 golle güldü ve zirve takibinden taviz vermedi.

Yunanistan Ligi’nde şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. Lider PAOK’un Volos’u 5-1 yendiği, takipçilerden AEK’in Atromitos deplasmanından 5-0’la çıktığı günde Panathinaikos evinde Asteras Tripolis’i ağırladı.

Fatih Terim’in yönettiği takım ilk yarıda gol bulamadı ve ikinci yarıya daha atak başladı. 50. dakikada Aitor golü buldu ve yeşil-beyazlıları öne geçirdi. 74. dakikada Tin Jedvaj skoru 2-0’a taşıdı ve sonucu belirledi. Bu galibiyetle Pana 44 puana geldi ve PAOK’la aynı puanda zirvede kaldı. AEK bu iki takımı 42 puanla takip ediyor. Asteras Tripolis maçının 86. dakikasında oyuna dahil olan milli savunmacı Samet Akaydın da son dakikalarda süre bulmuş oldu.

Trabzon'da Zaha fırtınası esiyor... Galatasaray rüzgarı dolduruyorTrabzon’da Zaha fırtınası esiyor… Galatasaray rüzgarı dolduruyor

Transferleri Terim duyurdu

Samet Akaydin sonrası transferlere devam eden Panathinaikos’ta Fatih Terim “Vitor Hugo geldi. Bakasetas da yarın gelecek” dedi. Bakasetas dün Galatasaray maçı ardından Trabzonspor’a veda etmişti. Vitor Hugo da bir dönem Trabzonspor formasıyla Süper Lig’de boy göstermişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.