Felix Uduokhai resmen Beşiktaş’ta

Beşiktaş geçenlerde İstanbul'a getirdiği Alman stoper Felix Uduokhai'yle resmi sözleşme imzaladığını açıkladı. Satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralanan futbolcuyla ilgili maddi bir değer paylaşılmadı.

Spor 27 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Felix Uduokhai kendisini siyah-beyazlı formaya bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yeni sezona iyi bir giriş yapan Beşiktaş’ta transfer hamleleri tüm hızıyla sürüyor. Siyah-beyazlılar son olarak Augsburg forması giyen Felix Uduokhai’yi renklerine bağladı.

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada “Profesyonel futbolcu Felix Uduokhai’nin satın alma opsiyonuyla birlikte 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Augsburg kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Felix Uduokhai’ye şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız” dendi.

Kulüp 26 yaşındaki savunma oyuncusunun transferini hazırlanan videoyla sosyal medya hesabından da duyurdu. Videoda Felix Uduokhai, Tüpraş Stadı’nın soyunma odasında Beşiktaşlı futbolcu Ciro Immobile’nin kendisine yazdığı mesajı mesajı okudu.

Immobile’nin mesajında “Sevgili Felix, şu an dünyanın en güzel stadyumundasın. Boğaz’ın tertemiz havasını soluyacak ve Beşiktaşlı taraftarların gökleri inleten tezahüratlarını duyacaksın. Sahada rakiplerini binlerce kez durduracak ve gerektiğinde de golleri atacaksın. Ancak unutma ki ilk görevin Beşiktaşlılara özel bir sevinçle taraftarlara eşlik etmek olacak. Şimdi o özel Beşiktaş sevincini yapma zamanı. En iyi dileklerimle” ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş’tan transferim maliyetine dair herhangi bir açıklama gelmezken Alman basını sözleşmenin şartlarını haberleştirdi. Kicker’ın verdiği bilgiye göre önce oyuncu için Augsburg’a 500 bin Euro kiralama ücreti ödenecek. Opsiyon devreye girip transfer gerçekleşirse 5 milyon Euro daha ödenecek. Performansa bağlı bonuslarla bu miktar 7,5 milyon euroya kadar yükselebilecek. Siyah-beyazlıların oyuncuya yıllık 2 milyon euro maaş ödemesi bekleniyor.

Hentbolun 'Süper'i BeşiktaşHentbolun ‘Süper’i Beşiktaş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.