Fenerbahçe İspanya’da devinden yoksun

EuroLeague'de çift maç haftasında önce Baskonia'ya ardından Barcelona'ya konuk olacak Fenerbahçe'de Georgios Papagiannis sakatlığı nedeniyle bu maçlarda forma giyemeyecek.

Spor 6 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Georgios Papagiannis İspanya'da Fenerbahçe'yi yalnız bırakacak.

EuroLeague’de ilk 11 haftalık kısmı 6 galibiyet ve 5 mağlubiyetle tamamlayan Fenerbahçe sezonun şu ana kadarki kısmında sakatlıklarla boğuştu. Özellikle Belgrad’da Kızılyıldız ve Maccabi Tel-Aviv maçlarında rotasyondaki 5 kritik oyuncusundan yoksun kalan sarı-lacivertliler bu zorlu süreçte 4 maç üst üste kaybetti. Son olarak sahasında o güne kadar 10’da 10’la gelen Real Madrid’i ağırlayan Fenerbahçe, 6 dakika 42 saniye kala 14 sayı geri düştüğü maçı önce uzattı ardından Yam Madar’ın mucizevi son saniye basketiyle 100-99 kazanarak olumsuz serisine son verdi. Real Madrid’in namağlup apoletini söken Kanarya, hafta sonu ligde olaylı Beşiktaş derbisinden 68-64 mağlup ayrıldı ve liderlik koltuğunu Anadolu Efes’e devretti.

EuroLeague’in 12 ve 13. maç haftaları için İspanya’ya yola çıkan Kanarya Baskonia ve Barcelona ile karşılaşacak. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe, Beşiktaş maçında hamstring sakatlığı yaşayan Georgios Papagiannis’ten yararlanamayacak. Sezon başından beri sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Metecan Birsen’in de oynamayacağı Kanarya’nın kadrosunda başka bir eksik bulunmuyor. Fenerbahçe bu akşam 22.30’da Dusko Ivanovic yönetiminde çıktığı 6 maçta 5 galibiyet alan Baskonia’ya konuk olacak. Ardından 8 Aralık Cuma akşamı aynı saatte Roger Grimau yönetimindeki Barcelona karşısına çıkacak.

Fenerbahçe 'Madar'da kısmi görme kaybı var' dedi, Beşiktaş rakip yöneticiyi sorumlu tuttuFenerbahçe ‘Madar’da kısmi görme kaybı var’ dedi, Beşiktaş rakip yöneticiyi sorumlu tuttu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.