Fenerbahçe kusursuz başlangıç için Ankara’da

Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Sarı lacivertliler maçı kazanırsa milli araya dokuzda dokuz yaparak gidecek.

Spor 3 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Twente ile yapılan ilk maçta sakatlanan Ferdi Kadıoğlu Ankara'ya götürülmedi.

İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig ve Avrupa kupalarında yaptığı sekiz karşılaşmadan da galip ayrılan Fenerbahçe, milli takım arasına kayıpsız gitmek istiyor. Sarı lacivertliler bugün saat 21.45’te Eryaman Stadı’nda Ankaragücü’ne konuk olacak. Karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek.

Üç büyüklerin Avrupa fikstürü! Hepsinin gönlüne göre...Üç büyüklerin Avrupa fikstürü! Hepsinin gönlüne göre…

Ligin ilk haftasında evinde ağırladığı Gaziantep FK’yı 2-1, ikinci haftada ise konuk olduğu Samsunspor’u 2-0 mağlup ederek 2’de 2 yapan ve 6 puana ulaşan Fenerbahçe, Türk takımlarının Avrupa maçları nedeniyle 3. haftadaki Başakşehir karşılaşmasının ertelenmesi sonrası 4. hafta mücadelesine, Ankaragücü karşısında çıkıyor. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen sarı-lacivertliler, 3’de 3 yaparak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Manchester United'ta ilk Türk! Altay Bayındır Fenerbahçe'ye kazandırarak gittiManchester United’ta ilk Türk! Altay Bayındır Fenerbahçe’ye kazandırarak gitti

Fenerbahçe’de eksikler çok

Fenerbahçe’nin Ankara kafilesinde yeni transfer kaleci Dominik Livakovic bulunurken sakatlığı olan birçok futbolcu yer almadı. Bu isimler şöyle: Luan Peres, Samet Akaydin, Ferdi Kadıoğlu, Nazım Sangare, Miha Zajc, Ryan Kent ve Emre Mor maç kadrosunda yer almıyor. Takımdan ayrılacağı belirtilen Crespo ise başkente götürüldü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.