Fenerbahçe kusursuz seriyi sürdürmek için Başakşehir karşısında

Bu sezon Türkiye ve Avrupa'da çıktığı 12 maçı kazanan Fenerbahçe, Başakşehir'i Kadıköy'de ağırlayacak. Sarı lacivertliler galip gelerek liderlik koltuğunu Galatasaray'dan geri almak istiyor.

Spor 28 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe, Başakşehir karşısına mutlak galibiyet için çıkacak.

Avrupa kupası maçları nedeniyle ertelenen 3. hafta erteleme maçında Fenerbahçe kendi sahasında Başakşehir’i konuk edecek. Karşılaşma bugün saat 20.00’da başlayacak. Mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. Fenerbahçe-Başakşehir maçı beIN Sports 1’den yayınlanacak.

Fenerbahçe'den VAR göndermesi: Mevsimler geçti!Fenerbahçe’den VAR göndermesi: Mevsimler geçti!

Bu sezon çıktığı 12 maçta 12 galibiyet alan Fenerbahçe, kusursuz serisini Başakşehir karşısında sürdürmek istiyor. Sarı lacivertliler maçı kazanırsa Galatasaray’a devrettiği liderlik koltuğunu geri alacak. Ev sahibi Fenerbahçe’de 2 eksik bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Emre Mor ve Cengiz Ünder mücadelede forma giyemeyecek. Son maçların formda ismi Joshua King’in forma giyip giyemeyeceği ise maç saatinde belli olacak.

Fenerbahçe deplasmanlarda kalesine duvar ördüFenerbahçe deplasmanlarda kalesine duvar ördü

Başakşehir ise yeni hocası Çağdaş Atan’la çıkış yakalamaya çalışıyor. Çıktığı ilk maçı kazanan ancak sonrasında Galatasaray’a 2-1 mağlup olan ve bu sezon Süper Lig’de 5 maçta 4 mağlubiyet yaşayan Başakşehir 3 puan toplayabildi. Kalesinde 7 gördü ve 17. sırada bulunuyor. Konuk ekipte statü gereği Leo Dubois, Jerome Opoku, Emmanuel Dennis, Ousseynou Ba ve Emirhan İlkhan forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Edgar Ie, Efe Koyuncu ve Patryk Szysz kadroda yok.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.