Fenerbahçe lige posta koyuyor

Fenerbahçe kadın voleybol takımı, PTT'yi 3-0 ile geçerek maç eksiğine rağmen Aydın'da 3-2 kazanan VakıfBank ile aynı puana geldi. Sarı lacivertlilerde Polonyalı Magdalena Stysiak'ın sakatlanması endişe yarattı. Voleybol liglerinde alınan sonuçlar...

Spor 3 Aralık 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe ilk sette zorlandıktan sonra kolay bir galibiyet aldı.

Fenerbahçe, Sultanlar Ligi 11. hafta maçında PTT’yi konuk etti. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’ndaki maçı 26-24, 25-12 ve 25-17’lik setlerle 3-0 kazanan sarı lacivertliler galibiyet sayısını 10’a puanını 31’e yükseltti.

Stysiak gözyaşlarına boğuldu ama iyi

Fenerbahçe – PTT maçının ikinci setinde Magdalena Stysiak bir topu çıkarmak isterken sağ omzunun üzerine düştü. Polonyalı voleybolcu oyuna devam edemedi ve kenara çekildi. Stysiak’ın kgözyaşlarını tutamadığı görüldü. Maç sırasında yaşadığı sakatlığın ardından oyuna dönemeyen Magdalena Stysiak taraftarları endişelendirdi. Polonyalı voleybolcu maç sonrası yaptığı bir açıklama ile şunları söyledi: “Tüm mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Omzum iyi. Kötü düştüm ama hiçbir şey olmadı, merak etmeyin. Bir sonraki maçta görüşmek üzere.”

Magdalena Stysiak, bundan soraki maçta oynayabileceğini söyledi.

Vakıfbank kazandı ama puan kaybetti

VakıfBank deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup etti. Aydın Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın setleri 12-25, 25-20, 20-25, 25-19 ve 10-15’lik skorlarla sona erdi. Bu sonuçla VakıfBank 12. maçında 11. galibiyetini elde ederek puanını 31 yaptı. 11. karşılaşmasında yedinci yenilgisini alan Aydın ekibi ise aldığı bir puanla 13 puana yükseldi.

Reaksiyon, sol turnikede saklı: Fenerbahçe basketbolu için dönüm noktası…Reaksiyon, sol turnikede saklı: Fenerbahçe basketbolu için dönüm noktası…

Voleybolda günün diğer sonuçları şöyle…

Sultanlar Ligi: Çukurova Bld – THY 2-3

Kuzey Boru – Nilüfer Bld. 3-0

Eczacıbaşı – Sarıyer 3-1

Efeler Ligi:Alanya Bld – Halkbank 0-3

Beşiktaş ve Fenerbahçe sahada değerini gösteremediBeşiktaş ve Fenerbahçe sahada değerini gösteremedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.