Fenerbahçe Madar’a duacı… Kariyer maçı

Yam Madar'ın yıldızlaştığı Fenerbahçe, son dakikaya kadar çok zorlandığı maçta Bursaspor'u 97-90 yenerek 2023'ü galibiyetle kapattı. Beşiktaş, Telekom önünde hata yapmadı. Ligde diğer sonuçlar...

Spor 31 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Fenerbahçe, Süper Besketbol Ligi’nin 14. ve 2023’ün son maçında Bursaspor’u Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda konuk etti. Maç boyu rakibi önünde zorlanan Kanarya ilk yarıyı 48-44 geride kapadı.

İkinci yarının son dakikalarına kadar çekişme sürdü. Karşılaşmanın karar dakikaları Fenerbahçe’den Yam Madar ve 31 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olan Bursaspor’dan Jordan Mailk Floyd’un düellosuna sahne oldu. Madar arka arkaya bulduğu sayılarla takımını 97-90 galibiyete taşıdı.

Salonda Süper Kupa maçında izin verilmeyen Atatürk’ün ‘Yurtta sul, chianda sulh’ sözü panoya yansıtıldı.

Fenerbahçe, bu sonuçla Litvanyalı koç Sarunas Jasikevicius yönetiminde çıktığı yedinci maçını da kazandı. Yam Madar, 25 sayı, 13 ribaunt, dört asist ve iki top çalmayla karşılaşmanın yıldızı oldu. Madar’a Tarık Biberovic ve Motley 17 sayıyla destek verdi. Sarı lacivertliler, ligdeki 11. galibiyetine imza atarken Bursaspor yedinci yenilgisini aldı.

Ortak açıklama nasıl yazıldı? Başkanlar arasında ne yaşandı?Ortak açıklama nasıl yazıldı? Başkanlar arasında ne yaşandı?

Beşiktaş, Telekom’a faturayı kesti

Ligde zirvenin iddialı ekiplerinden Beşiktaş, evinde Telekom’u konuk etti. Süper Kupa maçında yaşananlardan dolayısalonun koltuklarına Türk bayrağı bırakıldı. Siyah beyazlılan karşılaşma boyunca önde götürdüğü karşılaşmayı , 77-66 kazandı. Maçın en skorer ismi 22 sayıyla Beşiktaş forması giyen Jonah Mathews oldu. Bu sonucun ardından Beşiktaş 10. kez sahadan galip ayrılırken Telekom sekizince mağlubiyetini aldı.

Alperen Şengün Houston Rockets'ı kurtaramadıAlperen Şengün Houston Rockets’ı kurtaramadı

Ligin diğer maçlarında alınan sonuçlar şöyle…

Petkim – Büyükçekmece 99-95

Anadolu Efes – Darüşşafaka 85-78

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.