Fenerbahçe, Omar Fayed’i kadrosuna kattı… İşte maliyeti

Fenerbahçe, 20 yaşındaki Mısırlı stoper Omar Fayed'le 4 yıllık anlaşmaya imza attı. Mısır basınına göre futbolcu için 600 bin euro bonservis ücreti verildi.

Spor 17 Ağustos 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe, Omar Fayed'i kiralayarak tecrübe kazanmasını sağlayacak.

Fenerbahçe, Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayir, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Rodrigo Becao, Bartuğ Elmaz, Mert Müldür, Fred, Cengiz Ünder’den sonra 12. transferini 20 yaşındaki Omar Fayed ile yaptı. Mısırlı stoper ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Süper Lig Ali Cabbar sezonu!Süper Lig Ali Cabbar sezonu!

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ülker Stadı’nda düzenlenen imza töreninde, Fayed’in yanı sıra yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ve sportif direktör Mario Branco hazır bulundu. Mısırlı futbolcu, kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan imzayı atmadan önce sağlık kontrollerinden de geçirildi. Kulüp, yaptığı duyuruda 20 yaşındaki futbolcudan “Yüksek potansiyelli yetenek” olarak bahsetti.

Fenerbahçe’nin yeni elması: Omar FayedFenerbahçe’nin yeni elması: Omar Fayed

Mısır’ın El Mokawloon ekibinden transfer edilen Omar Fayed, geçen sezon Mısır Süper Ligi’nde 25 maçta forma giydi. Mısır basını, transferin 600 bin euro ve sonraki satıştan yüzde 15 pay karşılığı bittiğini iddia etti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.