Fenerbahçe Opet, Avrupa hüsranından sonra lige galibiyetle döndü

Misli.com Sultanlar Ligi’nde 24. hafta cumartesi günü oynanan maçlarla kapanırken ligin zirvesinde yer alan büyük üçlü Eczacıbaşı Dynavit, Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet sürprize izin vermediler.

Spor 16 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Fenerbahçe Opet, ilk seti kaybetti sonradan açıldı

Misli.com Sultanlar Ligi’nde normal sezonun sonu yaklaşırken play-off için yer tutma savaşları sürdü. Ligin dibinde ise sezon tutunmaya çalışan takımların mücadelesi devam etti.

Fenerbahçe kötü başladı sonra toparladı

Ligde kalma mücadelesi veren ekiplerden Sigorta Shop, sahasında şampiyonluk için iddialı ekiplerden Fenerbahçe Opet’i ağırladı.  Avrupa’da yaşadığı Vakıfbank mağlubiyetinin yaralarını sarmak adına lig mücadelesine dönen sarı-lacivertliler ilk seti rakibine 25-21 kaybetti. İkinci setle beraber toparlanan Fenerbahçe Opet, Melissa Vargas ve Arina Fedorovtseva gibi oyuncularının etkili oyunlarıyla üstünlüğü ele geçirdi.

Sarı kanaryalar ikinci seti 25-15 kazanırken üçüncü set 25-18 sonuçlandı. Fenerbahçe Opet, düşmeme mücadelesi veren rakibine fırsat tanımadı ve dördüncü seti de 25-18 kazanarak maçtan 3-1 galip ayrılmayı başardı. Fenerbahçe Opet bu sonuçla beraber 24. maçında 20. galibiyetini elde etti.

Fenerbahçe'nin final laneti! Kritik maçlarda kabusFenerbahçe’nin final laneti! Kritik maçlarda kabus

Misli.com Sultanlar Ligi’nde haftanın sonuçları şu şekilde:

Çukurova Bld. Adana Demirspor – Nilüfer Bld. 2-3

Kuzeyboru – Sarıyer Bld. 0-3

İlbak – Türk Hava Yolları 0-3

Aydın B.Şehir Belediye – Vakıfbank 0-3

Bolu Bld. – Eczacıbaşı Dynavit 0-3

Galatasaray HDI Sigorta – PTT 3-0

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.