Fenerbahçe rüzgarı arkasına aldı! Şampiyon…

22'nci kez düzenlenen Bosphorus Cup'ta şampiyon Fenerbahçe 1 takımı oldu. Dümenci Barış Koncagül, "Bu özel kupanın sahibi olduğumuz için çok mutluyuz" diye konuştu.

Spor 25 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Bosphorus Cup'ta 10 farklı ülkeden 1200 sporcu yarıştı.

İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlenen 22’nci Bosphorus Cup, yapılan final yarışlarıyla sona erdi. 10 farklı ülkeden 1200 sporcu, dört gün boyunca kıyasıya mücadele etti. Caddebostan açıklarındaki son yarışın ardından Bosphorus Cup’ta kupanın yeni sahibi Fenerbahçe 1 oldu. İkinciliği Setur Marinas Cheese, üçüncülüğü ise Orient Express elde etti.

The Bodrum Cup'ta yelkenler Cumhuriyet'in 100. yılı için açılıyorThe Bodrum Cup’ta yelkenler Cumhuriyet’in 100. yılı için açılıyor

Zafere ulaşan Fenerbahçe 1 takımı, Can Yalman’ın tasarladığı, yedi kilogram ağırlığındaki gümüş ve kristal malzemelerle üretilen kupanın bir yıl boyunca sahibi oldu. Şampiyon Fenerbahçe 1 takımının dümencisi Barış Koncagül, Bosphorus Cup kurucusu Orhan Gorbon’un teslim ettiği kupanın ardından yaşadığı zaferle ilgili açıklamalarda bulundu. Koncagül, “Türkiye’nin en büyük spor organizasyonlardan biri olan Bosphorus Cup’ı kazandığımız için çok mutluyuz. Tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Bu özel kupanın sahibi olduğumuz için çok mutluyuz” diye konuştu.

Fenerbahçe deplasmanlarda kalesine duvar ördüFenerbahçe deplasmanlarda kalesine duvar ördü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.