Fenerbahçe Süper Lig’e galibiyetle ‘merhaba’ dedi

Basketbol Süper Lig'de son şampiyon Fenerbahçe, yeni sezonun ilk hafta maçında Büyükçekmece'yi mağlup etti ve galibiyetle başladı.

Spor 6 Ekim 2024
Fenerbahçe lige de iyi başladı.

Fenerbahçe bu sezon Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı Anadolu Efes’e kaybederek istediği başlangıcı yapamadı. EuroLeague’de Olympiacos’u yenerek EuroLeague sezonuna iyi başlayan Kanarya söz konusu maçta Scottie Wilbekin’i sakatlığa kurban verdi. Sarı-lacivertlilerin hedefi lige Büyükçekmece önünde firesiz başlamaktı.

Öyle de oldu. İlk üç çeyreği son derece çekişmeli geçen ve Büyükçekmece’nin ilk yarının belli bölümünde üstünlüğü elinde tuttuğu karşılaşmada Fenerbahçe 97-85’le sonuca gitti. Kanarya’da özellikle son çeyrekte Sertaç Şanlı mükemmel bir performans sergiledi ve galibiyette önemli rol elde etti. Sertaç 21 sayıyla oynarken Melih Mahmutoğlu 20, Arturs Zagars 19 sayıyla oynadı. Büyükçekmece cephesinde Jermaine Love 24, Yannick Franke 18 sayı kaydetti.

Bitirdikleri yerden başladılar ama bu kez kazandılarBitirdikleri yerden başladılar ama bu kez kazandılar

Günün diğer sonuçları:

Bahçeşehir-Karşıyaka 82-68

Aliağa-Darüşşafaka 108*85

Anadolu Efes-Yalovaspor 100-59

Torpilsiz ve seyircisiz maçta Avrupa'nın süperi Fenerbahçe olduTorpilsiz ve seyircisiz maçta Avrupa’nın süperi Fenerbahçe oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.