Fenerbahçe yenilgisi sonu oldu

Türkiye Kupası beşinci tur maçında Fenerbahçe'ye 6-0 mağlup olarak elenen Adanaspor'da teknik direktör Mustafa Kaplan'la yollar ayrıldı.

Spor 19 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Mustafa Kaplan'la yollar ayrıldı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor Türkiye Kupası beşinci tur maçında zorlu Kadıköy deplasmanına çıktı. Takım ilk yarım saat dirençli bir oyun ortaya koyarken 29. dakikada Lincoln Henrique sahneye çıktı ve enfes bir gol attı. Bu golün ardından Michy Batshuayi sahne aldı, farkı artırdı. Maça son noktayı Mert Hakan Yandaş koydu, Fenerbahçe 6-0 kazandı.

Bu yenilginin ardından Adanaspor’da Mustafa Kaplan dönemi sona erdi. Turuncu-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada “Kulübümüze bugüne dek verdiği hizmetler için Mustafa Kaplan ve ekibine minnettarız ve gelecek yaşamlarında kendilerine başarılar diliyoruz” dendi.

Daha önce 2021-22 sezonuna Adanaspor başında başlayan Kaplan yalnızca beş maç takımın başında kalabilmişti. Kaplan bu kez 10 maç Akdeniz ekibinin başında kaldı. Adanaspor TFF 1. Lig’de ilk 18 hafta sonunda topladığı 20 puanla 13. sırada bulunuyordu.

Fenerbahçe'de Lincoln'ün dönüşü muhteşem oldu, Batshuayi gol şov yaptıFenerbahçe’de Lincoln’ün dönüşü muhteşem oldu, Batshuayi gol şov yaptı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.