Fenerbahçe’de 2 Nisan teyakkuzu! Futbolculardan mesaj

Trabzonspor maçındaki olaylardan dolayı Fenerbahçeli üç futbolcunun PFDK'ya sevk edilmesinden sonra sarı lacivertlilerde gözler 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurula çevrildi. Başkan Ali Koç futbolcular ve teknik heyetle toplantı yaptı.

Spor 1 Nisan 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Fenerbahçeli futbolcular lige devam etmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe’de Trabzon maçında çıkan olaylardan dolayı futbolcular Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat’ın PFDK’ya sevk edilmesinden sonra gözler 2 Nisan’da yapılacak olağanüstü kongreye çevrildi. Ligden çekilme dahil bütün olasıkların görüşüleceği toplantı öncesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi.

Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan toplantıda başkan Ali Koç Olağanüstü Genel Kurul’da alınması beklenen muhtemel kararları anlatıp oyunculara kişisel fikirlerini sordu. Takım kaptanlarından Edin Dzeko, Dusan Tadic, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci Fenerbahçe Futbol Takımı’na sahada ve saha dışında yapılan tüm haksızlıkların farkında olduklarını söyledi. Oyuncular Trabzon deplasmanından daha güçlü ve kenetlenmiş bir takım olarak döndüklerini, tüm cephelerde sonuna kadar mücadele etmek istediklerini başkan Ali Koç ve yönetim kuruluna iletti.

Federasyon nihayet olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının disiplin sevklerini açıkladı; Fenerbahçe'den üç futbolcu 'Kavgaya karıştığı' için disiplindeFederasyon nihayet olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının disiplin sevklerini açıkladı; Fenerbahçe’den üç futbolcu ‘Kavgaya karıştığı’ için disiplinde

 

Takımın karakterli, duruşu olan ve aidiyeti yüksek tavrı için oyuncuları ile gurur duyduğunu belirten Ali Koç 2 Nisan tarihinde alınacak kararlar doğrultusunda hiçbir şey yapmama gibi bir durumun ihtimal dahilinde olmadığını açıkladı. Teknik direktör İsmail Kartal da toplantıda oyunculara hitaben daha önce tarih boyunca pek çok olay yaşandığını ve kendisinin Fenerbahçe’de olduğu dönemde de şampiyonluğun ellerinden çalındığını söyledi. Takımın her mücadeleye hazır olduğunu vurgularken, genel kurulun da kararına saygı duyacaklarını açıkladı.

PFDK’ya sevk edilen futbolculardan Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel sosyal medya hesabı X’ten açıklama yaptı. Fenerbahçe’nin 26 yaşındaki sağ beki “2 Nisan’ı çok önemsiyorum. Fenerbahçe’nin sahiplenilmesini çok önemsiyorum. Biz sadece kendimizi savunduk. Bugün de üyeleri Fenerbahçe’yi savunacaklar. En büyük Fener” dedi.

Ali Koç'tan Süper Kupa çağrısı: 7 Nisan için bilet almayın!Ali Koç’tan Süper Kupa çağrısı: 7 Nisan için bilet almayın!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.