Fenerbahçe’de Mourinho ‘imkansız’ transferi açıkladı: Joao Neves’i istiyorum ama gelmiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho transferde yaşanan zorluğu Portekizli Joao Neves'in ismini vererek açıkladı: İstediğim isimler olanaklarımızın ötesinde. Neves Türkiye'ye gelmek istemiyor.

Spor 9 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Portekizli Mourinho, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi elemesindeki rakibi Lugano hakkında da konuştu.

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho transfer için konuştu. Portekiz basınından Sport TV’ye açıklamalarda bulunan Portekizli hoca “Aradığımız futbolcuların maliyeti çok yüksek” dedi.

“Portekiz’de forma giyen herhangi bir futbolcu Fenerbahçe’ye gelecek mi” sorusuna ise Mourinho’nun yanıtı şöyle oldu: “Portekiz’den burada olmasını istediğim oyuncular olanaklarımızın ötesinde. Nihayetinde genç futbolcular Türkiye’de hedeflerinin dışında kalacak. Mesela Joao Neves kariyerinin bu noktasında Fenerbahçe’ye gelmezdi.”

Benfica’nın ön liberosu Joao Neves 19 yaşında ve Transfermarkt’ta piyasa değeri 55 milyon euro olarak gözüküyor. Oyuncu Portekiz Milli Takımı’nda dokuz kez forma giydi.

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Lugano ile oynayacakları maç hakkında görüşlerini dile getiren Portekizli çalıştırıcı “Elbette kazanmak istiyoruz ama neyse ki ikinci maç kendi sahamızda. Bakalım ilk maçta skoru tutabilecek miyiz, ikinci maçta ise elimizden geleni yapacağız” dedi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş enflasyonu solladı! Kombinelere dev zamFenerbahçe ve Beşiktaş enflasyonu solladı! Kombinelere dev zam

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.