Fenerbahçe’den Edin Dzeko kararı: Balkan kolonimiz var

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Sportif Direktör Mario Branco yaptığı açıklamada Edin Dzeko'nun takımdaki geleceğine dair kesin konuştu.

Spor 11 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Mario Branco, planlamada Edin Dzeko'nun önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de Sportif Direktör Mario Branco 24sata’ya önemli açıklamalarda bulundu. Takımdaki geleceği merak edilen isimlerden Edin Dzeko için de konuşan Branco kendisinden oldukça memnun olduklarını söyledi. Branco’nun açıklamaları özetle şöyle…

Edin Dzeko’dan memnunuz: Edin Dzeko bizim kaptanımız, en iyi golcülerimizden ve en önemli oyuncularımızdan biri. Geçen sezon sakatlık yaşamadan neredeyse her maçta oynadı. 38 yaşında olmasına rağmen hâlâ genç ve biz ondan çok memnunuz.

Dzeko’yu kaybetmek istemiyoruz: Edin Dzeko bildiğim kadarıyla bizimle mutlu. Ayrılacağına dair söylentilerin nereden çıktığını bilmiyorum, özellikle de zaten birkaç hücum oyuncumuzu kaybetmişken. Dzeko bizim için çok önemli ve onu kaybetmek istemiyoruz.

Dzeko projemizin önemli parçalarından: Mourinho ile görüşmelere başladığımda en başından beri Dzeko hakkında konuştuk. Bana Roma’daki ilk iki ayının en sevdiği aylar olduğunu, çünkü o sırada Dzeko’nun orada oynadığını söyledi. Yani Dzeko başından beri anlaşmamızın ve projemizin bir parçasıydı ve bu konuda hiçbir şey değişmedi.

Balkan kolonimiz var: Dzeko’nun Hajduk’a karşı olan duygularının farkındayım, bu konuyu birkaç kez konuştuk. Miha Zajc bile Hajduk taraftarı, ailesi de öyle… Hepimiz Dinamo’dan gelen Livakovic’e takılıyoruz. Tadic’i de eklersek İstanbul’da küçük bir Balkan kolonimiz var ve kulüpteki herkes onlardan, onlar da kulüpten memnun.

Djiku'dan Mourinho'ya: Futbol efsanesiDjiku’dan Mourinho’ya: Futbol efsanesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.