Fenerbahçe’den eski yöneticilere Ahmet İbanoğlu teşekkürü

Fenerbahçe, MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu'nun istifasını isteyen eski başkan ve yöneticilerine resmi siteden yaptığı açıklamayla teşekkür etti: Bir yumruk oldunuz.

Spor 25 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u mahkemeye verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 5 Kasım’da yapılan Yüksek Divan Kurulu’nda Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu için “Karakteri zayıf, omurgasız. Mevkii için her şeyi yapabilecek biri” dedi. Bu açıklamadan sonra İbanoğlu, ağır hakaret iddiasıyla Ali Koç hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Fenerbahçe, bu gelişmenin ardından MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’nun taraf olduğunu belirterek istifasını istedi.

Süreçte Fenerbahçe’de aralarında Ali Şen, Saadettin Saran, Hakan Bilal Kutlualp, Hulusi Belgü, Murat Aşık, Murat Özaydınlı, Ozan Balaban, Semih Özsyo’un da aralarında bulnuduğu 43 eski başkan ve yönetici ortak bir bildiri yayınlayarak Fenerbahçe’nin MHK Başkanı İbanoğlu ile yaptığı talebe destek verdi.

Fenerbahçe camiası MHK’ye karşı ayaklandı: İstifa çağrısıFenerbahçe camiası MHK’ye karşı ayaklandı: İstifa çağrısı

Fenerbahçe, resmi hesabından kendilerine destek veren eski başkan ve yöneticilere teşekkür etti. Paylaşımda şöyle denildi: “Futbol takımımızın sahada armamız uğruna verdiği mücadele ve kulübümüzün Fenerbahçe’ye yapılan adaletsizlikler için ortaya koyduğu duruş, bu sezon milyonlarca Fenerbahçeli’nin geri dönülmez gerçeği olarak yaşanıyor. Tüm bu gündem doğrultusunda her şeyin farkında ve Fenerbahçe’nin yanında olarak gerçekleri haykıran, ‘Fenerbahçe’nin ve ortaya koyduğu mücadelenin yanındayız!’ diyen, bir yumruk olup Fenerbahçemize güç olan, sarı-lacivertimize hizmet etmiş tüm başkan ve yöneticilerimizin imzalarıyla duyurdukları desteklerine teşekkür ederiz. Fenerbahçe bir ve bütün olduğunda geri kalan her şey detaydan öteye gitmez.”

MHK'ya göre hakemler harika gidiyorMHK’ya göre hakemler harika gidiyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.