Fenerbahçe’den yılın transferi: Klay Thompson

NBA ekiplerinden Golden State Warriors’ın yıldız ismi Klay Thompson, yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe antrenman üstüyle sürdürdü. Bu anlar, Fenerbahçe Basketbol Takımı sosyal medya hesabından “Neden olmasın?” notuyla paylaşıldı.

Spor 15 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Klay Thompson yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe tişörtüyle sürdürdü.

Tarihin en büyük şutörlerinden biri, Klay Thompson. Golden State Warriors forması giyen ve çıktığı 6 final kazandığı 4 şampiyonlukla beraber takım arkadaşı Stephen Curry’yle ismini şimdiden tarihe yazdıran Klay Thompson, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 33 yaşındaki oyuncu, önümüzdeki sezon da kariyeri boyunca formasını giydiği Golden State Warriors için ter dökecek. Başarılı şutör gard, ekim sonunda başlayacak sezon için spor salonunda şut idmanı yaptı. İdmanın görüntüleri sosyal medyadan paylaşıldı. Paylaşımda Thompson’ın üzerinde Fenerbahçe antrenman üstü olması dikkat çekti. Fenerbahçe Basketbol Takımı sosyal medya hesabı da ‘fırsat bu fırsat’ diyerek “Neden olmasın?” sorusuyla beraber bu anları paylaştı.

Klay, geçmişte sonradan Fenerbahçe’nin yolunu tutacak Ekpe Udoh’la takım arkadaşı olmuştu. Öte yandan geçen sezon Fenerbahçe’ye geri dönen, 2021-22 sezonunda Golden State’in NBA şampiyonu kadrosunda yer alan, geçtiğimiz günlerde yeni sezon çalışmalarını ABD’de sürdürdüğü görüntülerle dikkat çeken Nemanja Bjelica da Klay’in eski takım arkadaşlarından biri. Son 10 senedir NBA’e birçok oyuncu gönderen Fenerbahçe’nin Thompson gibi özel yeteneklerle de bağı, ihraç ettiği bu oyuncular sayesinde oluşabiliyor. Sonra da ortaya böyle görüntüler çıkabiliyor.

Dünya Kupası’nda Giannis de yokDünya Kupası’nda Giannis de yok

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.