Fenerbahçe’nin gözü UEFA’da… Kadro açıklandı

Konferans Ligi Play-off'unda Twente ile oynayacak Fenerbahçe, yeni transferler Cengiz Ünder'le Fred'i UEFA'ya gönderilen listeye yazdı. Yönetim ise Maribor maçında çıkan olayların peşini bırakmıyor.

Spor 20 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Fred ve Cengiz Ünder UEFA'ya gönderilen listede yer aldı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu’nda Hollanda ekibi Twente ile oynayacağı maçın kadrosunu UEFA’ya bildirdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni transferler Fred ile Cengiz Ünder de Twente maçının kadrosunda yer aldı.

Konferans Ligi'nde temsilcilerimizin maçlarının programı ve hakemleri duyurulduKonferans Ligi’nde temsilcilerimizin maçlarının programı ve hakemleri duyuruldu

Fenerbahçe’nin UEFA’ya bildirdiği listedeki isimler şöyle: Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Luan Peres, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş, İsmail Yüksek, Fred Santos, Sebastian Szymanski, Miha Zajc, Joshua King, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Umut Nayir.

Fenerbahçe'ye kalede ağrı kesici: İrfan Can EğribayatFenerbahçe’ye kalede ağrı kesici: İrfan Can Eğribayat

5 futbolcu listede yok

Sakatlığı bulunan Samet Akaydin, Bright Samuel Osayi, Emre Mor ve satılması gündemde olan Serdar Dursun’la Crespo listeye yazılmadı. Fenerbahçe’nin maçtan 24 saat öncesine kadar 2 oyuncu değişiklik hakkı bulunuyor.

Maribor – Fenerbahçe maçında yapılan ırkçı tezahürat ve polisin tutumu ile ilgili çalışma sürüyor.

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe ile karşılaşan Maribor’da taraftarlar, sarı-lacivertli tribünlerin pankartını çalarak kaçtı. Fenerbahçeli taraftarlar, pankartı geri almak çin karşılık verirken, olaylara engellemekte yetersiz kalan Sloven polisi vatandaşlarımıza biber gazı sıkmıştı. Akşam’ın haberine göre; Fenerbahçe yönetimi konuyla ilgili çalışma başlattı. Sarı-lacivertli hukukçular olayla ilgili bilgi toplamaya devam ediyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.