Fenerbahçe’nin Olympiakos rövanşına Alman hakem

Fenerbahçe'nin 18 Nisan Perşembe akşamı Olympiakos ile oynayacağı Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçının hakemi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler oldu.

Spor 16 Nisan 2024
Kritik maçta düdük Tobias Stieler'in.

Fenerbahçe 3-2 yenildiği Olympiakos maçının rövanşı için perşembe akşamı sahada olacak. UEFA Konferans Ligi çeyrek final aşaması ikinci maçı saat 22.00’de başlayacak ve Ülker Stadyumu ev sahipliğinde oynanacak. Karşılaşmayı Alman hakem Tobias Stieler yönetecek.

Stieler’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Christian Gittelmann ve Mark Borsch yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Daniel Schlager olacak. Mücadelenin VAR hakemi ise Almanya Futbol Federasyonu’ndan Christian Dingert. Stieler bugüne kadar üç kez Türk takımlarının maçlarında görev aldı. Uluslar Ligi’nde 3-3 biten Lüksemburg maçında düdük çalan Stieler Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Arnavutluk’u deplasmanda 2-0 yendiği maçta da orta hakem olarak görev yapıyordu. Öte yandan Stieler 1-1 biten Genk-Beşiktaş maçında da düdük çalmıştı.

Fenerbahçe karşılaşmayı bir farklı kazanması halinde maç uzatmalara gidecek. Şayet uzatmalarda bu sonuç değişmezse yarı finalist penaltı atışları sonucunda belli olacak. Fenerbahçe berabere kalması veya kaybetmesi halinde Konferans Ligi’ne veda edecek. Öte yandan sarı-lacivertliler iki veya daha farklı bir galibiyet alması halinde adını yarı finale yazdıracak ve Atina’daki finale bir adım daha yaklaşacak.

Nöbetçi golcü Batshuayi Fenerbahçe'yi yine ipten aldıNöbetçi golcü Batshuayi Fenerbahçe’yi yine ipten aldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.