Fernando Santos İstanbul’da: İmza bugün

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos İstanbul'a geldi. Beşiktaş, Portekizli teknik direktörle Rizespor maçı öncesi saat 12.00'de sözleşme imzalayacak.

Spor 8 Ocak 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Fernando Santos yurda geldi.

Beşiktaş 22 aralıktan beri beklenen teknik direktör açıklamasını yaptı. Hasan Arat ve yönetiminin ilk teknik direktör seçimi Portekizli Fernando Santos oldu. Son olarak Polonya Milli Takımı’nı çalıştıran, Portekiz Milli Takımı’yla hem Uluslar Ligi hem de Avrupa şampiyonluğu bulunan deneyimli teknik direktör Kara Kartal’ın yeni teknik direktörü olarak belirlendi.

Beşiktaş Santos’un İstanbul’a gelişi ve imza töreniyle alakalı şu açıklamayı yaptı: “Teknik Direktörümüz Sayın Fernando Santos yardımcıları ile birlikte bugün (pazartesi) saat 20.30’da İstanbul Havalimanı’nda olacak. Fernando Santos ve teknik ekibi için Başkanımız Hasan Arat’ın katılımıyla yarın (9 Ocak Salı) saat 12.00’de Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde imza töreni düzenlenecek. Törenin ardından Başkanımız Hasan Arat, Fernando Santos ve ekibine özel (basına kapalı) olarak Beşiktaş Müzesi’nde tarihimiz hakkında ayrıntılı bilgiler verecek. İmza töreni Beşiktaş JK Kurumsal Medyası tarafından Türkiye’ye ve yurt dışına Türkçe, İngilizce ve Portekizce simultane çevirilerle birlikte canlı olarak yayınlanacak.”

Kara Kartal hocasına kavuştu

Santos planlandığı gibi saat 20.10 sularında İstanbul’a iniş yaptı. Santos yarın saat 12.00’deki imza töreni ardından Rize’ye geçecek ve siyah-beyazlı takımın maçını stadyumdan takip edecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.