File derbisinde gülen Fenerbahçe

Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 3-1 yenerek yenilgisiz lider VakıfBank'ı takibini sürdürdü.

Spor 4 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı deplasmanda yenmeyi başardı.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi 6. hafta mücadelesinde ezeli rakibi Galatasaray’a konuk oldu. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan sarı lacivertliler oldu. 8-2’lik skoru yakalayan Fenerbahçe karşısında Galatasaray yavaş yavaş farkı eritti. Setin sonu büyük çekişmeye sahne oldu. Daha az hata yapan Fenerbahçe, ilk seti 26-24 kazandı.

İkinci sette Galatasaray etkili servislerle Fenerbahçe’nin savunmasını zorladı. İyi bir oyun ortaya koyan sarı kırmızılılar sette rakibinin yaklaşmasına forsat vermedi ve 25-19’luk skorla setlere 1-1 denge geldi.
Üçüncü sette Fenerbahçe üstünlüğü tekrar ele aldı. Etkili hücumlar yapan sarı lacivertliler başta aldığı skor avantajını setin sonuna kadar sürdürdü ve seti 19-25 kazandı.

Devlerin kapışmasında kazanan Jokic olduDevlerin kapışmasında kazanan Jokic oldu

Dördüncü set adeta bir önceki setin kopyası oldu. Fenerbahçe, rakibinin yaklaşmasına izin vermedi. Seti 25-22 alan Kanarya maçtan 3-1 galip ayrıldı ve üç puanı hanesine yazdırdı. Ligdeki 6. maçında 5. galibiyetini elde eden Fenerbahçe, puanını 16 yaptı ve yenilgisiz VakıfBank’ı takibini sürdürdü. Sarı lacivertliler, salı günü Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda maçında Calcit Kamnik’i konuk edecek.

Galatasaray ise altıncı maçında dördüncü yenilgisini aldı ve 6 puanda kaldı. Sarı kırmızılılar bir sonraki hafta Aydın Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak.

Fenerbahçe'nin 100'ü gülüyorFenerbahçe’nin 100’ü gülüyor

Günün diğer maçlarında alınan sonuçlar şöyle…

Sarıyer – VakıBank 0-3

Karayolları – Eczacıbaşı 0-3

Nilüfer Belediyespor – PTT 3-2

Kuzeyboru – Çukurova Bbelediyesi 3-0

Muratpaşa – THY 3-1

Beşiktaş – Aydın Büyükşenir Belediyesi 3-0

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.