Filip Kostic Fenerbahçe’de

Yeni sezon transfer planlaması kapsamında çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Juventus'tan Filip Kostic'i kiraladı. Oyuncu sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmî sözleşmeye imza atacak.

Spor 8 Eylül 2024
Filip Kostic, Fenerbahçe'de.

Bu sezona Jose Mourinho liderliğinde şampiyonluk hedefleyerek giren Fenerbahçe kanat bölgesine bir takviye daha yaptı. Kanarya son iki sezonu Juventus’ta geçiren Sırp oyuncu Filip Kostic’le anlaştı. Anlaşmaya göre Fenerbahçe oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katacak. Sözleşmede zorunlu satın alma opsiyonu bulunmayacak.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada “Kulübümüz Filip Kostic’in kiralık transferi konusunda kulübü Juventus FC ve oyuncu ile prensip anlaşmasına varmıştır. Kostic sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edilmiştir” dendi. Oyuncu 8 Eylül akşamı 22.30 sularında İstanbul’a geldi.

31 yaşındaki futbolcu daha önce Frankfurt’ta forma giyiyordu. 2022 yazında 14.7 milyon euro karşılığında Juve’ye geçmişti. Genelde üçlü savunma oynayan takımların kanat bekinde rol alan Kostic sol kanat olarak da görev yapabiliyor. Bu sezon Juve’nin kadroda düşünmediği oyuncunun ismi daha önce Galatasaray’da anılmıştı. Ancak Kostic Süper Lig’de Fenerbahçe forması giyecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.