Galatasaray balkonlu statta üç puan arayacak

Spor 2 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Pendik Stadı zemini ve çevresindeki apartmanlar nedeniyle büyük eleştiri alıyor.

Galatasaray, Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Pendikspor’la karşılaşacak. Pendik Stadı’nda yapılacak maç, saat 19.00’da başlayacak. Müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı verilecek.

Galatasaray’da bir eksik

Ligde geride kalan 13 haftada 11 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, 34 puan topladı. Galatasaray, haftaya aynı puanda olduğu lider Fenerbahçe’nin averajla gerisinde ikinci sırada girdi. Sarı-kırmızılı takımda Davinson Sanchez sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

'Pes etmeyen' Galatasaray 'ev canavarı' Kopenhag'a karşı: 12.4 milyon euro'luk maç‘Pes etmeyen’ Galatasaray ‘ev canavarı’ Kopenhag’a karşı: 12.4 milyon euro’luk maç

Maç tartışma yaratan Pendik Stadı’nda

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Pendikspor ise 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 13 puanla 16. sırada yer alıyor. Ev sahibi takım, 1960 seyirci kapasiteli Pendik Stadı’nda Fenerbahçe’nin ardından Galatasaray’ı da konuk edecek. Stadyuma, sezon başından beri kapasitesinden çevredeki binalara kadar birçok konuda eleştiri yapılıyor. Stadyumla ilgili tartışmalardan biri de zemin. Fenerbahçe, 5-0 kazandığı maçta Brezilyalı oyuncuları Fred ve Becao’yu bu zeminde sakatlığa kurban vermişti. Ameliyat olan savunmacı Becao’nun ocak ayının sonuna doğru takıma dönmesi bekleniyor. İlk aşamada 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen Fred ise 29 Ekim’deki mücadeleden beri yeşil saha yüzü göremedi.

LaLiga'dan Galatasaray-Manchester United maçının hakemine ödülLaLiga’dan Galatasaray-Manchester United maçının hakemine ödül

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.