Galatasaray Bodrum’da şampiyonluk kutladı: Davete Erden Timur da katıldı

Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği Bodrum'da Galatasaray'ın 24'üncü şampiyonluğunu kutlama gecesi düzenledi. Davete Dursun Özbek ve Okan Buruk'un yanı sıra geçen ay görevinden ayrılan Erden Timur da katıldı.

Spor 1 Temmuz 2024
Galatasaray, Bodrum'da şampiyonluk kutladı.

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki bir eğlence mekanında Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği sarı-kırmızılıların 24’üncü şampiyonluğunu kutlama gecesi düzenledi. Davete Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk katılırken geçen ay Sportif A.Ş.’deki başkanvekilliği görevini bırakan Erden Timur da ilk kez sarı-kırmızılılarla bir araya geldi.

Gazetecilerin soruları üzerine söz alan Başkan Dursun Özbek “Her derneğimizin organizasyonuna katılıyorum. Çok büyük keyif alıyoruz. Geçen yıl da Bodrum’da kutlamıştık ve 24’üncü şampiyonluk sözünü vermiştim. Bu yıl da 25’inci şampiyonluk sözünü veriyorum, inşallah önümüzdeki yıl yine bu aylarda 25’inci şampiyonluğu ve beşinci yıldızı kutlayacağız” dedi.

Transferle ilgili sorulan sorular üzerine konuşan Özbek “Transfer için çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta inşallah görüşmelerimiz daha hızlanacak. Mümkün olan en kısa sürede noktasal transfer yapacağız, eksikliklerimizi biliyoruz. Çok kısa sürede inşallah size daha farklı haberler vereceğim. Çünkü transfer imza atılmadan söylenmesi sakıncalı bir konu. Galatasaray’ın menfaatlerini düşünerek transferler bitince size de bilgi vereceğim” şeklinde konuştu.

Galatasaray'da kavganın perde arkası...Erden Timur'un kuyusu böyle kazılmışGalatasaray’da kavganın perde arkası…Erden Timur’un kuyusu böyle kazılmış

Özbek Tayfun Bayındır’a sitem etti

Dursun Özbek, Tayfun Bayındır’ın Erden Timur’la ilgili kaleme aldığı habere de yanıt verdi. Özbek “Biz Erden Timur’u pamuklara sararak koruduk. Başarımızı çekemeyenlerin uydurduğu şeyler bunlar. Hiçbir şekilde itibar etmeyin. Yazıyı kaleme almadan önce keşke bir arayıp sorsaydın, sana konuşan sözüm ona önemli Galatasaraylının söyledikleri kesinlikle doğru değil. Genel sekreterimiz Eray Yazgan bu kulüpte Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunmuş tek kişi. İsminin öyle imalarla anılması ancak hayal ürünü olabilir. Kendisine ve ismi geçen diğer arkadaşlara ciddi haksızlık olmuş” dedi.

Tayfun Bayındır Milliyet gazetesinde kaleme aldığı yazıda Erden Timur’un sistematik biçimde kulüpten uzaklaştırıldığını iddia etmiş, operasyonun başında da Alper Narman ve Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan’ın olduğunu söylemişti.

Timur da geceye katıldı, geri dönüş yolunu kapattı

Erden Timur da kutlamalara katıldı.

Galatasaray’daki görevinden geçen ay düzenlediği sitem dolu basın toplantısının ardından ayrılan Erden Timur da kutlamalarda yerini aldı. Kendisine ilgi gösteren taraftarlarla fotoğraf çektirip uzun uzun sohbet eden Timur bir taraftarın ‘Geri dön Erden abi’ diyerek kendisine seslenmesine el işaretiyle ‘Hayır’ yaparak yanıt verdi.

Erden Timur kendisine ‘geri dön’ diyen taraftara böyle karşılık verdi.

Okan Buruk transferler hakkında konuştu

Geceye katılan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da transfer sürecine dair şunları söyledi:

“Çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda onun bitmesini bekliyoruz. Eksik bölgelerimiz, aciliyeti olan özellikle sağ bek orta saha oyuncusu. Çok iyi oyunculara sahibiz. Orta sahadaki oyuncularımız çok iyi. En güçlü kadroyu kurmaya çalışıyoruz. Yine devamında ihtiyacımız olan yerlere de takviyeler yapacağız.”

Gecede şarkıcılar Çelik ve Zara sahne aldı, Galatasaray’ın şampiyonluk kupası da katılımcılara sergilendi.

Galatasaray ile sözleşme uzatmayıp Lille'e transfer olmuştu, 21 yaşında 2. Lig yolcusu olduGalatasaray ile sözleşme uzatmayıp Lille’e transfer olmuştu, 21 yaşında 2. Lig yolcusu oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.