Galatasaray Erencan Yardımcı’ya yanıyor!

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, üç yıl önce Galatasaray altyapısından transfer ettikleri Erencan Yardımcı'ya Fransa, Belçika, İngiltere ve Süper Lig'den teklifler bulunduğunu belirterek bonservis bedelini açıkladı: 10 milyon euro.

Spor 2 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Eyüpspor futbolcusu Erencan Yardımcı, kiralık olarak Pendikspor'da oynuyor.

Galatasaray’dan 2021 yılında Eyüpspor’a transfer olan ve Süper Lig ekibi Pendikspor’da kiralık olarak forma giyen Erencan Yardımcı, gösterdiği performansla dikkatleri çekerken transferin de gözde isimlerinden oldu.

Avrupa ve Süper Lig’den birçok takımın takibe aldığı Erencan Yardımcı’nın geleceği merak konusu olurken kulübü Eyüpspor’dan açıklama geldi. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Erencan için Fransa, Belçika ve İngiltere’den teklifler olduğunu ve Türkiye’den 3 büyük kulübün durumu hakkında bilgi aldığını belirtti.

Süper Lig'de haftanın maçı Arda Kardeşler'e emanetSüper Lig’de haftanın maçı Arda Kardeşler’e emanet

Futbolcunun sezonu Pendikspor’da tamamlayacağını belirten Kulaksız, bonservis bedelinin ise 10 milyon Euro olduğunu söyledi.

Galatasaray altyapısından geldi, hülle transferi denildi

Galatasaray’dan 4 milyon 200 bin TL bonservis bedeliyle o dönem 2. Lig’de yer alan Eyüpspor’a giden ve ‘hülle’ yoluyla transfer olduğu iddialarıyla sporun ana gündem maddesi olan Erencan Yardımcı’ya Süper Lig’den birçok takım resmen talip olmuştu. Farioli, çıplak gözle izleyip çok beğendiği oyuncuyu yönetimden talep ederken Alanyaspor, Erencan’ı altı aylığına kiralamıştı. Oyuncu bu sezon başında ise Penidkspor’a kiralandı. Pendispor formasıyla 19 maçta süre alan Erencan Yardımcı altı gol atarken bir asist yaptı.

Şampiyonlar Ligi'nin en güzel gollerine Galatasaray damgasıŞampiyonlar Ligi’nin en güzel gollerine Galatasaray damgası

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.