Galatasaray imza şov yapmaya hazırlanıyor

Flaş transferlerine bu sezon da devam eden Galatasaray, pazar günü Rams Park'ta toplu imza töreni yapılacağını ardından da taraftara açık antrenman gerçekleştirileceğini duyurdu.

Spor 29 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Galatasaray imza törenine hazırlanıyor.

2022-23 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray, salı günü oynadığı Zalgiris maçıyla beraber 2023-24 sezonunu resmi olarak açmıştı. Sarı-kırmızılılar Angelino, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi gibi isimleri kadrosuna katarak yeni sezon için de iddialı bir kadro kuruyor. Başkan Vekili Erden Timur, hedefin Avrupa kupalarında başarı olduğunu her açıklamasında yineliyor.

Galatasaray, kadrosuna kattığı yıldızlara bir imza töreni düzenlemeyi planlıyor. Dün gece saatlerinde İstanbul’a gelen ve resmi olarak katıldığı açıklanan Mauro Icardi’yle beraber Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Angelino ve Wilfried Zaha’nın yer alacağı törenle gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Resmi kanallardan yapılan duyuruda “Yıldızların, şanlı Galatasaray formasıyla taraftarımızın önünde ışıldayacağı imza töreninin ardından Futbol A Takımımızın antrenmanında hep birlikte olacağız!” sözleri kullanıldı.

Şampiyon Galatasaray'dan rekor zarar: 952 milyon liraŞampiyon Galatasaray’dan rekor zarar: 952 milyon lira

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.