Samsunspor’a puanı Emre Kılınç getirdi

Ligin son sırasında yer alan İstanbulspor, Samsunspor önünde öne geçmesine karşın Emre Kılınç'ın golüne engel olamadı ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Spor 30 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Samsunspor ve İstanbulspor son anda berabere kaldılar.

Küme düşme hattından kurtulan ve yakaladığı çıkışla sıralamada yükselmek isteyen Samsunspor ligin son sırasındaki İstanbulspor’la karşılaştı.

Karşılaşmanın ilk yarısındaki kıran kırana mücadelede ne Osman Zeki Korkmaz’ın ne de Markus Gisdol’un öğrencileri eşitliği bozabildi. Ancak 54. dakikada Emir Kaan Gültekin durumu İstanbulspor lehine değiştirdi. İlk yarıda yakaladığı tehlikelerin ardından ikinci yarı başında da etkili olan İstanbul ekibi böylece öne geçti, ancak Samsun pes etmedi. 72. dakikada Satka’nın asistinde Emre Kılınç son haftalarda yükselen formunu gösterdi ve topu ağlarla buluşturmayı başardı. Kaptan Emre son üç haftada ikinci, bu sezon toplam üçüncü golüne erişti.

Emre’nin bu golü maçın sonucunu da belirledi. Samsunspor ligdeki yenilmezlik serisini dört maça çıkardı ve puanını 26 yaparak 14. sıraya geldi. İstanbulspor da 11 puana geldi.

Fenerbahçe'den tek farklı galibiyetlere devam…Fenerbahçe’den tek farklı galibiyetlere devam…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.