Galatasaray sol bekini Almanya’da buldu, Derrick Köhn Cim-bom’lu oldu

Galatasaray sol bek bölgesini Derrick Köhn'le doldurdu. Hannover'den 3.350 milyon euro bonservisle transfer edilen Alman futbolcu, ilk açıklamalarını kulüp kanalları üzerinden gerçekleştirdi.

Spor 9 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
25 yaşındaki sol bek imza sonrası ilk fotoğrafını Metin Oktay selamıyla verdi.

Galatasaray’la iki buçuk yıllığına anlaşma imzalayan Köhn, parçalı formayı sahada terletmek için sabırsızlandığını belirterek, “Böyle büyük bir kulübe imza atmak benim için çok büyük ve özel bir şey. Bir an önce sahaya girmeye, taraftarımızla buluşmaya ve kulüp için her şeyimi vermeye sabırsızlanıyorum. Arkadaşlarım, dostlarım ve ailemle transferi istişare ettik. Galatasaray’ın çok büyük bir kulüp olduğunu herkes biliyor. Ben de biliyorum. Burada olmak gurur verici. Bu formayı giymek benim için çok değerli.” dedi.

 

4 Şubat 1999’da Almanya’nın Hamburg kentinde doğan Gana asıllı futbolcu Galatasaray’dan iki buçuk sezonda sırasıyla 300 bin euro, 450 bin euro ve 500 bin euro kazanacak. Bramfelder ve Hamburg altyapılarında yetişip 2017 yılında Bayern Münih’in altyapısına geçiş yapan oyuncu, 2020’de Hollanda’nın Willem II takımına transfer oldu. 2022’de Hannover’e 500 bin euro bedelle transfer olan Köhn, Bu sezon Bundesliga 2’de 20 maça çıktı, üç gol atıp altı da asist yaptı. Köhn ayrıca Almanya U19 Milli Takımı’nda bir kez forma şansı buldu.

Galatasaray'ın 'first lady'si 'engelsiz aslanlar'a el verdiGalatasaray’ın ‘first lady’si ‘engelsiz aslanlar’a el verdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.