Galatasaray Türki futbolcular ve stat kapasitesi için TFF’ye gidiyor

Karabağ ile Azerbaycan'da yapılan karşılaşmadan sonra Galatasaray, Türki futbolcuların yabancı sayılmaması ve Nef Stadı'nın kale arkası bölümüne ayakta seyirci alınarak kapasitenin arttırılması için TFF'ye gitme kararı aldı.

Spor 29 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Galatasaray altyapısında 17 yaşındaki Kırgız Beknaz Almazbekov oynuyor.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremzedelere yardım için Azerbaycan’da Karabağ ile maç yapan Galatasaray yönetimi oradaki ortamdan etkilenmiş görünüyor. Habertürk’ün haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu’na sürpriz bir öneride bulunacak. Sarı kırmızılılar Türki cumhuriyetlerde top koşturan futbolcuların, Türkiye’de yabancı değil yerli kontenjanından sayılmasını istiyor. Galatasaraylı idareciler, TFF’ye Portekiz ve Brezilya arasındaki ilişkiyi örnek gösterecek. Galatasaray’ın altyapısında Kırgızistan’ın milli takıma davet ettiği Beknaz Almazbekov bulunuyor.

Galatasaray’ın eski teknik direktörü emekli oldu! Parkta torunlarıyla oynayacak

UEFA’dan Nef Stadı’nın kapasitesinin arttırılması için izin alınmış.

Bora Bahçetepe: Kale arkasının ayaklanmasını istiyoruz

Galatasaray’ın TFF ziyaretinde Nef Stadı’nın kapasitesini arttırmak için başvuruda bulunacağı öğrenildi. Yönetim kurulu üyesi Bora Bahçetepe, Asist Analiz’den Arda Ün’e yaptığı açıklamada “Kale arkalarına ayakta seyirci alırsak, stadyum kapasitesi 8-10 bin kişi artıyor. UEFA izin verdi, TFF ve Emniyet’ten izin alacağız” dedi.

Gazimağusa’dan Adıyaman’a acı bir deprem öyküsü: Enkazdan çıktığında uyuyor gibiydi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.