Galatasaray yedek kalecisine ve Kerem Demirbay’a kavuştu

Galatasaray yeni transferleri Günay Güvenç ve Kerem Demirbay’ı resmi olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Demirbay, dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi.

Spor 2 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Galatasaray bir günde 2 transfer açıkladı.

Yeni sezon planlaması çerçevesinde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yedek kaleci takviyesiyle beraber orta sahasını deneyimli isim Kerem Demirbay ile güçlendirdi.

Cim-Bom, 29 yaşındaki oyuncunun transferi için Bayer Leverkusen ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. Demirbay, dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi ve ilk açıklamalarında çok mutlu olduğunu belirterek “Küçüklüğümden beri hayal ettiğim şey nasip oldu. Galatasaray taraftarına bir mesajım var. Bu zamana kadar ne yaptılarsa aynısını devam ettirsinler. Almanya’da çok uzun yıllar futbol oynadım. Atmosfer böyle değildi kesinlikle. Çok mutluyum, hazırım. Selamlarımı iletiyorum.” sözlerini söyledi.

Galatasaray ayrıca kaleci bölgesine Gaziantep’ten Günay Güvenç’i transfer etti. Sarı-kırmızılılardan yapılan KAP açıklamasında “Profesyonel futbolcu Günay Güvenç ve kulübü Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 250.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecek olup profesyonel futbolcumuz Batuhan Ahmet Şen 2023-2024 sezonu için Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.’ye geçici olarak transfer edilmiştir. Batuhan Ahmet Şen’in 2023-2024 sezonu sabit ücreti kulübümüz tarafından ödenecektir” sözlerine yer verilirken Günay’ın yıllık 19 milyon TL kazanacağı açıklandı.

Galatasaray tur için sahaya çıkıyor, Okan Buruk Avrupa hayalini açıklıyorGalatasaray tur için sahaya çıkıyor, Okan Buruk Avrupa hayalini açıklıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.