Dursun Özbek’ten Icardi müjdesi: Sponsor devrede

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Arjantinli yıldız Mauro Icardi için şartları zorladıklarını, sponsorluk görüşmeleri yaptıklarını söyledi. Özbek'in verdiği bilgiye göre Rachica transferi de her an bitebilir.

Spor 8 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Özbek'ten Icardi formülü.

A Spor’da katıldığı programda açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, birçok farklı konuya değindi. Özbek, kulüpteki barış ortamını sağlamaya yaklaştıklarını vurguladı. Başkan, neden aday olduğuyla alakalı olarak “Birincisi camiaların bütünleşmesi lazım küskünlükler kırgınlıkların olmaması lazım. İkincisi finansal yapıyı düzeltmek lazım. Üçüncüsü tesisleşme gereği var, özellikle Galatasaray için buna ihtiyaç var. Her kulübümüz tesisleşmeyi dikkate alması lazım” şeklinde amaçlarından bahsetti.

Özbek, Kemerburgaz’daki tesislerde eylül-ekim ayı gibi antrenmanlara başlamayı umduklarını söyledi. Başkan, Bankalar Birliği sözleşmesinden çıkılması gerektiğini de yineledi. Futbol branşındaki başarılar için Erden Timur’a teşekkür eden Özbek, “Gece 2’de telefonum çalıyor, Erden bey şu oyuncu vs. diye bana söylüyor. Bunları konuşuyoruz” şeklinde konuşarak çalışma tempolarından bahsetti. Özbek ayrıca Süper Lig’in 18 takımla devam etmesi gerektiğinin en uygun yöntem olduğunu söyledi.

Şahin Gözü Süper Lig'de... İşte yarı otomatik ofsayt sisteminin ayrıntılarıŞahin Gözü Süper Lig’de… İşte yarı otomatik ofsayt sisteminin ayrıntıları

Icardi için sponsor arayışı

Dursun Özbek, fazlasıyla merak edilen Mauro Icardi’nin transferi konusunda şöyle konuştu: “Icardi transferi için şartları zorluyoruz. İşin başından beri sürekli temas halindeyiz. Ayrıca bütçemizin dışında bir gelişme olursa, onu kompanse edebilmek için sponsor görüşmeleri yapıyoruz. Icardi, Galatasaray’ı seviyor ve kalmak istiyor. Bonservisini almak istiyoruz veya kiralama yaparken, geçen seneki şartlarda kiralama yapabilir miyiz, bunu konuşuyoruz. Çok soru var, hiçbirisinden yılmıyoruz. Icardi için bütçenin dışına çıkılırsa, sponsorluk görüşmeleri yapıyoruz. Birkaç firmaya bize destek olur musunuz dedik, hemen dediler. Her türlü imkanı devreye sokmanın peşindeyiz. Transfer sezonu daha başlamadı. Ama bu görüşmeler son derece hız kazanmış durumda. Erden Timur, non-stop görüşmelere devam ediyor.”

Galatasaray'da Icardi, Zaniola oynadı, Torrent kazandıGalatasaray’da Icardi, Zaniola oynadı, Torrent kazandı

Özbek ayrıca takımdaki 5 oyuncuya resmi teklifin olduğunu söyledi. Başkan transfer çalışmalarıyla alakalı olarak “Rashica’nın kulübüyle temas halindeyiz. Büyük ihtimal transferini yapacağız. Bu takımın bozulmasından yana değilim. İyi bir uyum yakaladık.  Birkaç takviye ile yola devam etmek istiyoruz” dedi. Ayrıca Özbek, bir orta saha, bir defans ve bir hücumcu transferini bitirmek üzere olduklarını kaydetti.

Kaptan Fernando Muslera hakkında da konuşan Leo Messi, “Muslera bizim kaptanımız. Kendi kariyer planını nasıl yaptığını bilmiyoruz. 1 yıl kontratı var. Devam etmek isterse kendisiyle devam ederiz” şeklinde yorum yaptı.

Abdülkerim Bardakcı Fenerbahçe'yi pişman etti!Abdülkerim Bardakcı Fenerbahçe’yi pişman etti!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.