Galatasaray, yeni formaları 1 milyon satış hedefiyle tanıttı

Galatasaray'ın yeni sezon formalarının lansmanı yapıdı. Başkan Dursun Özbek, 1 milyon satış hedeflediklerini belirterek forma satışını gösteren sayacı çalıştırdı. Yağmurlu havadaki lansmanda talihsiz bir kaza da yaşandı.

Spor 4 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 100 forma satın aldı.

Galatasaray’da Puma tarafından hazırlanan yeni sezon formalarının lansmanı yapıldı. Galatasaray Adası’nda gerçekleştirilen organizasyona kulüp başkanı Dursun Özbek, yöneticiler, sarı-kırmızılı futbolcular Michy Batshuayi, Dries Mertens, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Leo Dubois ve çok sayıda davetli katıldı.

Lansmanda konuşan Özbek, yeni sezondan itibaren tüm branşlarda tasarımdan üretime kadar Galatasaray formalarını Puma’nın yapacağını söyledi. Yeni sezonda 3 farklı kategoride forma üretileceğini belirten Özbek, “Profesyonel maç forması, maç forması ve taraftar forması. Taraftar forması bizim yeni formamız. Bu formanın fiyatı 1499 lira” diye konuştu.

Galatasaray’ın üç forması tanıtımda sergilendi.

Türkiye’nin her köşesindeki Galatasaraylılar’ın orijinal formaya ulaşabilmesini sağlamak istediklerini vurgulayan Özbek, “Üç farklı kategoride toplam 1 milyon forma satışını hedefliyoruz. Türkiye’de bu hedef rekor olacak. Bizi bu Avrupa’da forma satışlarında ilk beşe taşıyacak. Galatasaray her zaman ilkleri başarır. Bunu da sadece Galatasaray başarabilir” diye konuştu.

1 milyon adete ayarlanan sayaç, başkan Özbek’e ilk formanın hediye edilmesinin ardından çalışmaya başladı. Özbek, 100 forma satın alarak 1 milyon forma satışı hedefine destek verdi. Burada talihsiz bir kaza yaşandı. Dursun Özbek’e forma getiren görevlinin ayağı kaydı ve düştü. Özbek, “Nazar değdi” dedi. Lansmana katılan sarı-kırmızılı futbolculara büyük ilgi gösteren davetliler, başta yeni transfer Belçikalı yıldız Batshuayi olmak üzere futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Galatasaraylı Batshuayi, ilk söyleşisinde Şampiyonlar Ligi mesajı verdiGalatasaraylı Batshuayi, ilk söyleşisinde Şampiyonlar Ligi mesajı verdi

 

Galatasaray sezonu Kemerburgaz'da açtı, Mertens'le sözleşme uzattıGalatasaray sezonu Kemerburgaz’da açtı, Mertens’le sözleşme uzattı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.