Galatasaray-Young Boys rövanşına Norveçli hakem

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Galatasaray'ın salı akşamı Young Boys'u konuk edeceği maçı Espen Eskas yönetecek.

Spor 25 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Galatasaray maçına Norveçli hakem.

Önümüzdeki sezon Türk futbolunu Şampiyonlar Ligi’nde temsil etme şansı olan tek takım Galatasaray bu fırsata erişmek için Young Boys’u ağırlayacak. 3-2 kaybettiği ilk maç sonrası rövanşı almak ve lig safhasına adını yazdırmak için 27 Ağustos Salı akşamı saat 22.00’de rakibini ağırlayacak Cimbom bir farklı kazanması halinde turu uzatmalara taşıyacak. İki veya daha farklı galibiyetler Galatasaray’ın lig safhasında mücadele etmesini sağlayacak. Beraberlik  veya yenilgi halinde Galatasaray elenecek.

İşte bu kritik karşılaşmanın hakemi açıklandı. UEFA’da yer alan bilgilere göre Galatasaray’ın Young Boys’u ağırlayacağı karşılaşmayı Norveçli Hakem Espen Eskas yönetecek. Eskas’ın yardımcılıklarını Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin üstlenecek. Karşılaşmada Mohammead Usman Aslam dördüncü hakem olarak görev yapacak. VAR’da Rob Dieperink, AVAR’da ise Erwin Blank yer alacak.

Galatasaray için tehlikeli gelişme: Köhn için bir kez daha tehditGalatasaray için tehlikeli gelişme: Köhn için bir kez daha tehdit

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.