Galatasaray’da bir dönem kapanıyor mu? Fernando Muslera…

Galatasaray, sezon sonu sözleşmesi bitecek kaptanı ve kalecisi Fernando Muslera'ya bir yıllık anlaşma önerdi. Futbolcu, teklife yanıtını sezon sonunda vereceğini söyledi.

Spor 21 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
2011-12 sezonunda Galatasaray'a gelen Muslera, birçok başarıda pay sahibi.

2011 yılından bu yana Galatasaray’da başarıyla görev yapan Fernando Muslera’nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Sarı-Kırmızılılar, Uruguaylı eldivenin kontratını uzatmak için görüşmelere başladı. Yönetimin, 37 yaşındaki Muslera’ya bir yıllık yeni sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Tekliften memnun olan ancak ülkesine dönmek düşüncese bulunan Muslera’nın yönetime “Burası yuvam. Ancak geleceğimle ilgili kararı sezon sonunda vermeyi düşünüyorum” dediği öğrenildi.

Teknik direktör Okan Buruk’un da performansından memnun olduğu Muslera’yla yola devam etmek istediği biliniyor. Şu ana kadar 478 kez sarı kırmızılı formayı giyen Fernando Muslera, kulübün unutulmaz isimleri arasında yer alıyor. İki maçta daha oynaması halinde Muslera, 479 kez Galatasaray’da oynayan Sabri Sarıoğlu’nu geride bırakacak. Bu alanda Bülent Korkmaz, 588 karşılaşmayla zirvede bulunuyor.
Muslera, bu sezon Galatasaray formasıyla 22 karşılaşmaya çıktı. Bunlardan dokuzunda kalesini gole kapatmayı başaran Uruguaylı kaleci 22 kez topu filelerinden çıkarmak zorunda kaldı.

İlkay Gündoğan: Galatasaray Bayern'e karşı 3 puanı hak ettiİlkay Gündoğan: Galatasaray Bayern’e karşı 3 puanı hak etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.