Galatasaray’dan genç yatırım: Efe Eriş

TFF 1. Lig ekibi Manisa FK, 16 yaşındaki Efe Eriş'in Galatasaray'a transfer olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Spor 1 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Efe Eriş bundan sonra Galatasaray için ter dökecek.

Bir yandan Hakim Ziyech, Wilfrde Zaha gibi tanınmış futbolcuları transfer eden Galatasaray bir yandan da geleceğe yatırım yapıyor. Daha önce Sirachan Nas, Gökdeniz Gürpüz’ü kadrosuna katan sarı kırmızılılar Manisa Futbol Kulübü’nün yükselen yıldızı 16 yaşındaki Efe Eriş’i de resmen transfer etti.

Ümit Karan, Salih Uçan ile Cenk Tosun'a seslendi: Biz gerizekalıydıkÜmit Karan, Salih Uçan ile Cenk Tosun’a seslendi: Biz gerizekalıydık

Manisa takımı sosyal medya hesabından transferin bittiğini duyurdu. Açıklamada, “Manisa Futbol Kulübümüz, U17 Takımımızın futbolcusu Efe Eriş’in transferi konusunda Galatasaray A.Ş. ile anlaşma sağlamıştır. Efe Eriş’e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Mauro Icardi hakkını verdi! Attı, attırdı, rakipleri kendilerini sakatladıMauro Icardi hakkını verdi! Attı, attırdı, rakipleri kendilerini sakatladı

Manisa FK’nın 16 yaşındaki oyuncusu Efe, 7 Ocak 2007 yılında Buca’da dünyaya geldi. Futbola Altınordu altyapısında başlayan oyuncu, daha sonra Manisa FK’ya transfer oldu. 2022 yılında transfer olduğu Manisa FK’dan ise bu sezon ayrılarak Galatasaray’a geçti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.