Galatasaray’ın Devler Ligi kadrosu duyuruldu: Dikkat çeken üç eksik

Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag’la Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele edecek Galatasaray’ın Devler Ligi kadrosu açıklandı. Listede Halil Dervişoğlu, Leo Dubois ve Fredrik Midtsjö yer almadı.

Spor 6 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne bu kadroyla gidiyor.

Süper Lig’den Şampiyonlar Ligi’ne gidebilecek takım sayısı 1’le sınırlıydı. Galatasaray, eleme etabına 2. turdan başladığı yolculukta engelleri tek tek aştı ve adını grup aşamasına yazdırmayı başardı. Sarı-kırmızılılar, 4. torbadan katıldığı kurada Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag’la eşleşti. Yola milli ara sonrası Kopenhag maçıyla başlayacak ardından üst üste Bayern Münih ve Manchester United karşılaşmaları oynayacak Cim-Bom’un söz konusu karşılaşmalarda listesi belli oldu.

Listede son gün transfer edilen Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele de yer aldı. Halil Dervişoğlu’yla beraber ayrılması gündemde olan Leo Dubois ve Fredrik Midtsjö da kadroya yazılmadı. İşte Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki listesi:

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Angelino, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Tete, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Mauro Icardi, Cedric Bakambu.

Ndombele resmi imzayı attı

Galatasaray, Tanguy Ndombele transferini resmen açıkladı. Tottenham’dan satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadroya katılan oyuncu “Bakambu ile arkadaşız. Kulüp hakkında iyi şeyler söyledi. Şampiyonlar Ligi en iyilerin yeri. Grubumuz zor gibi görünse de en iyisini yapacağımızı düşünüyorum. Bana göre Türkiye’nin en büyük kulübü Galatasaray. Ve birçok arkadaşımdan da bunu duydum. Galatasaray ile birçok başarı kazanmak istiyorum. Bunun için savaşacağım.” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.