Galatasaray’ın kalesine eski Beşiktaşlı geldi

Sarı kırmızılar, kaptan Fernando Muslera'nın yedeğini Gaziantep FK'da buldu. Eski Beşiktaşlı Günay Güvenç'in transferi için anlaşma sağlandı.

Spor 23 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Günay Güvenç, Beşiktaş'tan sonra Göztepe, Gaziantep FK takımlarında forma giydi.

Galatasaray, Gaziantep Futbol Kulübü forması giyen kaleci Günay Güvenç ile anlaşmaya vardı. Ajansspor’un haberine göre Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, “Günay Güvenç’in transferi için Galatasaray ile anlaştık. Galatasaray’dan Batuhan Şen’i kiralık olarak alacağız artı 400 bin euro bonservis bedeli de gelecek. Günay da alacağı olan 108 bin euro’yu sildi. Toplam 508 bin euro bonservis bedeli ve Batuhan karşısında anlaşma sağlandı. Hayırlı olsun” dedi.

Galatasaray, UEFA'ya ilk kadro bildirimini yaptı: 4 eksikGalatasaray, UEFA’ya ilk kadro bildirimini yaptı: 4 eksik

Gaziantep FK ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Günay Güvenç, kırmızı-siyahlı takım ile çıktığı 163 maçta kalesinde 207 gol gördü. 32 yaşındaki kaleci kariyerinde Göztepe, Stuttgart Kickers II, Beşiktaş, Adanaspor, Kasımpaşa ve Mersin Talimyurdu SK gibi takımlarının da formalarını giydi. File bekçisi ayrıca Türkiye A2 forması ile de 4 maçta sahaya çıktı.

Fikstür kulisleri: Trendyol'un neden sponsor olduğu içkisiz masadaki fiskosta ortaya çıktıFikstür kulisleri: Trendyol’un neden sponsor olduğu içkisiz masadaki fiskosta ortaya çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.