Halkbank ve Fenerbahçe firesiz, Galatasaray’dan kritik galibiyet

Efeler Ligi’nde zirve için mücadele eden Halkbank ve Fenerbahçe rakiplerini 3-0'la rahat geçti. Bursa deplasmanında Galatasaray zorlandığı maçı final setinde kazandı.

Spor 28 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe, aldığı galibiyetle yenilgisiz Halkbank'ı takibini sürdürdü.

Efeler Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Halkbank ve Fenerbahçe’nin 17. hafta maçları aynı saatte başladı. Lider Halkbank, Ankara’da ağırladığı rakibi TÜRŞAD’ı 25-19, 25-17, 25-18’lik setler sonucu 3-0’la geçti ve namağlup birinciliğini sürdürdü.

İstanbul’da Bigadiç Belediyesi’ni ağırlayan Fenerbahçe için de tarife aynıydı. Batı Marmara temsilcisini 26-24, 25-19, 25-17’lik setlerle 3-0 yenmeyi başaran Fenerbahçe, 17’de 16 yaptı ve Halkbank’ı takibini sürdürdü.

Akdeniz Kupası'nda Fenerbahçe, Galatasaray'ı geride bıraktıAkdeniz Kupası’nda Fenerbahçe, Galatasaray’ı geride bıraktı

Kritik maç Galatasaray’ın

İlk dört takım arasına girip şampiyonluk play-off’larında oynamak adına çok kritik önem taşıyan karşılaşmada ligin beş ve altıncı sıralarında bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Galatasaray karşılaştı. Bursa’da oynanıp final setine uzayan maçta Galatasaray 3-2 kazandı ve ligdeki 11. galibiyetini aldı. Yenilgi sonrası 10 galibiyette kalan Bursa temsilcisi sıralamada Galatasaray’ın gerisine düştü.

Galatasaray Ayçin Akyol'la iki sene sözleşme uzattıGalatasaray Ayçin Akyol’la iki sene sözleşme uzattı

Efeler Ligi’nde diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle..

Hatay Büyükşehir Belediyesi – Alanya Belediyesi 2-3

Spor Toto – Develi Belediyesi 3-2

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.