Lavarini’nin hedefi hasreti bitirmek

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı başantrenörü Stefano Lavarini, sarı-lacivertlilerle en büyük hedefinin 2012'den beri hasret kalınan Şampiyonlar Ligi zaferini kazanmak olduğunu belirtti.

Spor 24 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Lavarini Fenerbahçe'yle Avrupa şampiyonluğunu istiyor.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Avrupa’da 2012 yılında sevinç yaşadı. Sarı-lacivertliler o günden beri CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna hasret. Kanarya geçtiğimiz sezonun sonunda Zoran Terzic’le beraber 6 senelik lig şampiyonluğu hasretine son vermişti.

Yaz ayında göreve gelen 44 yaşındaki İtalyan Stefano Lavarini’nin hedefi bir diğer hasrete son vermek. 3-0 biten Sarıyer Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulunan Lavarini “Avrupa şampiyonluğu hedefimiz. Her gün bunun için çalışıyoruz. Her gün bunun için mücadele ediyoruz. Tabii ki kazanmak istiyoruz. CEV Şampiyonlar Ligi çok zor, çok güçlü ekiplerden kurulu bir turnuva. Bu rüyanın gerçekleşmesi için buradayız. Her gün bunun için çalışıyor, her gün bunun için mücadele ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vakıfbank yenilgisiz lider, Fenerbahçe takipteVakıfbank yenilgisiz lider, Fenerbahçe takipte

Lavarini Fenerbahçe taraftarının kendilerini hiçbir yerde yalnız bırakmadığını belirterek “Fenerbahçe’yi diğer takımlardan ayıran en büyük özelliklerden bir tanesi taraftarları. Taraftarlarımız her zaman sıcaklar, her zaman maçın içindeler ve her yerdeler. Sadece burada değil. Beni en çok şaşırtan şey de dünyanın neresine gidersek gidelim, Türkiye’nin neresine gidersek gidelim Fenerbahçe taraftarlarının orada oluşu benim en çok şaşırdığım ve en çok hoşuma giden durum diyebilirim.” dedi.

Türkiye Ligi’yle alakalı da görüşlerini belirten Lavarini “Çok kısa zamanlarda maç oynuyoruz. 3 günde bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Türkiye Ligi’nin çok mücadeleci bir lig olduğunu söyleyebilirim. Daha önceki yıllarda dışardan da bu ligi takip ediyordum. Çok mücadeleci, özellikle de orta seviyedeki takımlar çok tehlikeliler ve her an birbirlerini yenebilecek güçteler. Bu yüzden bütün maçlara dikkat etmeniz gerekiyor. 3 günde bir oynadığımız için antrenman yapma şansımız çok olmuyor. Denemek istediğimiz şeyleri maçlarda denemek zorunda kalıyoruz. Maçlarda biraz antrenman yapıyoruz. Önümüzde çok zor bir takvim var, bu takvim içinde oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz.” sözlerini söyledi.

Fenerbahçe’den 150 günde 300 bin forma satışıFenerbahçe’den 150 günde 300 bin forma satışı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.