Galatasaray’ın PAOK sınavına İspanyol hakem

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Galatasaray-PAOK maçını İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

Spor 23 Eylül 2024
Alejandro Hernandez, Galatasaray'ın ilk maçını yönetecek.

Süper Lig’de son olarak Fenerbahçe’ye karşı 3-1’lik derbi zaferi yaşayan Galatasaray UEFA Avrupa Ligi defterini bu hafta içi açacak. Cimbom sahasında PAOK’u konuk edecek. Maç çarşamba akşamı saat 22.00’de oynanacak.

Bu karşılaşmanın hakemi UEFA tarafından açıklandı. Galatasaray’ın Yunan temsilcisi ile oynayacağı maçı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez’in yardımcılıklarını José Naranjo ve Diego Sánchez Rojo yapacak. Dördüncü hakem José Luis Munuera olacak. Maçın VAR hakemi Carlos del Cerro Grande ve asistan VAR hakemiyse Guillermo Cuadra.

Alejandro Hernandez daha önce de Türk takımlarının maçlarında görev aldı. 2018-19 sezonunda Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Braga’ya 2-1 yenildiği maçta görev alan İspanyol, Galatasaray maçlarında iki kez düdük çaldı. Bu maçlardan ilki 21 Temmuz 2021 tarihinde PSV deplasmanında oynanan ve 5-1 Hollanda ekibinin üstünlüğüyle biten Şampiyonlar Ligi eleme müsabakasıydı. Son olarak geçen sezon UEFA Avrupa Ligi play off aşamasında 3-2 kazanılan Sparta Prag maçında görev aldı. Hakem ayrıca Fenerbahçe’nin 2021-22 sezonu UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında Olympiakos’a 3-0 yenildiği maçta da görev almıştı. Öte yandan deneyimli hakem milli takımın Norveç’i 3-0 yendiği maçta da düdük çalmıştı.

Dünya basını derbiyi böyle gördü: 'Jose Mourinho 'Ağlayan Kişi' oldu'Dünya basını derbiyi böyle gördü: ‘Jose Mourinho ‘Ağlayan Kişi’ oldu’

Okan Buruk'un büyük maç karnesi göz dolduruyorOkan Buruk’un büyük maç karnesi göz dolduruyor

Okan Buruk, Jose Mourinho'ya 'Hoş geldin' dedi: Kadıköy'de Galatasaray bayramıOkan Buruk, Jose Mourinho’ya ‘Hoş geldin’ dedi: Kadıköy’de Galatasaray bayramı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.