Galatasaray’ın rakibi Young Boys’tan 10 gol!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Young Boys İsviçre Kupası 1. tur maçında 5. Lig takımı Printse-Nendaz'ı 10-0 mağlup etti.

Spor 18 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Young Boys 10 golle turu aldı.

Galatasaray kura çekimi sonucu Şampiyonlar Ligi’nde İsviçre’nin Young Boys takımıyla eşleşti. Türk takımlarının İsviçre takımlarıyla eşleşme alışkanlığına katılan ve Young Boys ekibiyle eşleşen Cimbom bu hafta içi sahne alacak. Young Boys ligindeki ilk beş haftada henüz galibiyet alamadı. İki beraberlik ve üç yenilgiyle altı gol atıp 13 gol yedi ve iki puan toplayarak 10. sırada kaldı.

Ancak İsviçre ekibi kupada rakibine patladı. Galatasaray maçı öncesi son karşılaşmasını oynayan ekip sahadan 10-0 galip ayrıldı ve tarihinin en farklı zaferlerinden birine imza attı. Young Boys’un gollerini 1 ve 22. dakikalarda Darian Males, 29, 31 ve 52. dakikalarda Cedric Itten, 34, 45+1 ve 55. dakikalarda Alan Virginius, 63. dakikada Theo Golliard ve 85. dakikada kendi kalesine Quartier attı.

Galatasaray ve Young Boys, Şampiyonlar Ligi’nde lig aşamasına kalmak için mücadele edecekler. Eşleşmenin ilk karşılaşması 21 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. İki ekibin arasındaki eşleşmenin rövanşı 27 Ağustos Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak.

Galatasaray Sportif A.Ş'de görev dağılımı açıklandıGalatasaray Sportif A.Ş’de görev dağılımı açıklandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.