Gençlerbirliği bitti demeden bitmez!

1 Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren maçta Kocaelispor 88. dakikaya 2-0 öne girdiği karşılaşmada Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı. Göztepe'nin yükselişi sürdü. İşte 1. Lig'de alınan sonuçlar...

Spor 29 Ekim 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Gençlerbirliği son anlarda bulduğu gollerle Kocaeli deplasmanından puanla çıktı.

1. Lig’in, 10. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Kocaelispor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. 30.dakikada Candeias ile öne geçen Kocaelispor soyunma odasına 1-0 üstün girdi. Ev sahibi ekip 77’de Beridze ile farkı ikiye çıkarttı. Kocaelispor, galibiyete yaklaşmışken art arda iki gol yiyerek puanı kaptırdı. Gençlerbirliği 88’de Kayode ve uzatma dakikalarında Musa Çağıran ile fileleri havalandırmayı başardı. 2-2’lik skorla takımlar sahadan puanları paylaşarak ayrıldı.

Göztepe’nin çıkışı sürüyor

Göztepe, Ankara’da Keçiörengücü deplasmanından 1-0’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Puanını 20’ye çıkaran İzmir ekibi aynı puandaki Kocaelispor’u geride bırakarak ikinci sıraya yükseldi. Göztepe ile Kocaelispor gelecek hafta İzmir’de karşı karşıya gelecek. Gençlerbirliği ise 18 puanla 4dördüncü durumda bulunuyor.

Bira çarpmıştı, çay iyi geldi!Bira çarpmıştı, çay iyi geldi!

1. Lig’de günün diğer sonuçlar şöyle…

Tuzlaspor-Erzurumspor 0-1

Boluspor-Bodrumspor 2-1

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.