George Gardi: Icardi’ye 5 katını verdiler, Galatasaray’ı seçti

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin danışmanı George Gardi, yıldız ismin geçen sezon sonunda ilk seçeneği olarak Galatasaray'ı belirlediğini ve seçimini buradan yana yaptığını açıkladı.

Spor 13 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Icardi'nin menajeri geçtiğimiz yaz yaşananlar hakkında konuştu.

Mauro Icardi, geçtiğimiz sezona damgasını vurdu ve Galatasaray’ın şampiyonluğunda önemli pay sahibi oldu. Ligde oynadığı 24 maçta 22 gol ve 7 asist yapan yıldız isim Simge’nin “Aşkın Olayım” isimli şarkısını dillere pelesenk etti. Icardi, bir sene kiralık olarak Galatasaray’a katılmıştı. PSG ile yoluna devam etmeyeceği belli olan ismin kaderi ise belirsizdi. Oyuncuya başta Arabistan kulüpleri olmak üzere birçok farklı yerden teklif geldiği söyleniyordu. Ancak Galatasaray 10 milyon euro bonservis bedeli ve 4 milyon euro’su sponsorlar tarafından karşılanmak üzere 10 milyon euro maaş karşılığında Galatasaray’a transfer oldu.

Transfer süreci hakkında konuşan Icardi’nin danışmanı George Gardi “Mauro, geçtiğimiz sezonun sonunda ilk seçeneği olarak Galatasaray’ı söylemişti. Bu yaz yaşananlar, onun ilkeli bir insan olduğunu gösteriyor. Maaş olarak Galatasaray’ın verdiğinin 5 katı önerildi. Bonservis olarak da 2 katını verdiler. Ancak Mauro, taraftara olan sevgisi ve kulübün vaatleri nedeniyle yürekten bu seçimi yaptı.” dedi.

Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Mauro Icardi, bu sezona da fırtına gibi başladı. Arjantinli bu sezon toplamda 14 maçta forma giydi ve bu karşılaşmalarda 12 gol atıp 2 asist yaptı.

Sahada her şey iyi giderken, Galatasaray'da yönetim kriziSahada her şey iyi giderken, Galatasaray’da yönetim krizi

Dybala, Mane, Amrabat itirafı

Gardi aynı zamanda geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray’ın görüştüğü diğer isimleri de açıkladı. Vecino isminin doğru olduğunu söyleyen Gardi “Görüştüğüm ve müzakereye dahil olan isimler arasında, farklı nedenlerle müzakereye katılmamış olan Sadio Mané, Dybala, Amrabat‘ı sayabilirim.” açıklamasında bulundu.

Gardi Zaniolo transferiyle alakalı olarak “Zaniolo, Şampiyonlar Ligi’ne gitmek ve şampiyon olmak için Türkiye’ye geldi. Zaniolo’nun hayali Premier Lig’de oynamaktı. Zaniolo için çok sayıda teklif vardı. Galatasaray ve Zaniolo, birlikte en iyi çözüme karar verdiler, bu da muhtemelen Türk futbol tarihinin en büyük satışı olacak. Birkaç ay içinde kulübün kasasına iki kat kar kazandırabilecek bir oyuncu.” sözlerini söyledi.

Victor Nelsson'dan Galatasaray'a yaylım ateş!Victor Nelsson’dan Galatasaray’a yaylım ateş!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.